Northern California Home forsvinder i landskabet

Jensen Arkitekter bygget Turner Residence som en række åbne rum, således at strukturen selv forsvinder i landskabet. Beboere kan lomme øverste etagers glidende glaspanelvægge væk for at åbne stue og spiseplads. Dette er en vidunderlig funktion med det nordlige Californien tempererede klima og panoramaudsigt over bjergene.

Med falsede vægge blandes det skyggefulde opholdsstue smidigt med en poolterrasse. Jensen Architects arbejdede sammen med Nicole Hollis Interior Design for at vælge indretning, der spejler hjemets lyse æstetik. Deres valg af naturlige farver hjælper med at trække i det udendørs under øverste etagers flydende tag.

Desuden kan du ligge i en præfabrikeret Alaskan gul ceder spa-kabinet over poolen. Denne siddeplads gør terrassen til at føle sig endnu mere som en udvidelse af stuen.

Projektet indarbejder elementer i det omkringliggende landskab, så firmaet var meget mindre bygget på stedet end det byggede på stedet. Bygherrer skærer de to etager under terrassen ind i den skrånende højderyg for at danne en jordet sokulering. Derudover fyldte de serien af ​​fastholdelsesvægge bygget i konstruktion med grønne områder, der til sidst dækker de menneskeskabte materialer. [Fotografi af Mariko Reed og information med lov af Jensen Arkitekter]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar