Familiens hjem fremkommer fra junglerne i Brasilien

Beliggende mellem bjerget og havet, får denne familie hjemme at opleve første hånd den fascinerende skønhed i den brasilianske jungle. Det blev kaldt Jungle House af Studio MK27, der afsluttede sin design og konstruktion i 2015. Studiet blev grundlagt i begyndelsen af ​​80'erne af arkitekt Marcio Kogan og er vokset til i alt 28 talentfulde arkitekter drevet af ønsket om at ændre verden med deres kreationer.

Alle deres projekter er defineret af formel enkelhed, og Jungle House er ingen undtagelse, selvom simpel ikke er det ord, vi vil bruge til at beskrive det. Beliggende i Guaruja, Brasilien, ligger huset på et areal på 805 kvadratmeter.

Det er organiseret på tre niveauer, og dets interiør er struktureret på en temmelig usædvanlig måde, modsat den traditionelle tilgang. Mere præcist er stueetagen hvor et stort trædæk kan findes sammen med børnenes legerum og brugsområderne. Dækket er beskyttet af de øvre niveauer.

Mellemetagen huser seks soveværelser, hvoraf fem har deres egne terrasser med hængekøjer. På øverste etage placerede arkitekterne de sociale områder. På den ene side er et dæk med boblebad og sauna beskyttet af en terrasse, der er dækket af græs. Den anden side er en pejs og en swimmingpool. Mellem disse er stuen og køkkenet.

Denne usædvanlige organisation af de indre rum blev valgt på grund af placeringen. Huset er omgivet af den frodige jungle, så for at de sociale områder skal have udsigt over havet og omgivelserne, havde de brug for at besætte øverste etage.

Fordi huset er omgivet af høje træer og frodige vegetationer, bliver sollyset filtreret gennem deres blade og belyser soveværelserne på mellemniveauet på en virkelig dejlig måde og giver dem privatliv uden fuldstændig blokering af deres udsigt.

MoreINSPIRATION
  • Et hus fanget mellem havet og junglen omfavner dem begge
  • Et familiehus ved foden af ​​et bjerg i Argentina
  • Hybrid Family Home Mixes Moderne Og Traditionel Arkitektur

Opbygningen af ​​dette websted var udfordrende, især i betragtning af dets skrånende form og den kendsgerning, at et af projektets hovedmål var at få konstruktionen bygget med minimal indvirkning på jorden. Ejerne og arkitekterne var enige om, at den bedste tilgang var at gøre huset problemfrit integreret i omgivelserne, så designet måtte være tonet ned og simpelt, selv lidt groft rundt om kanterne.

Denne organiske interaktion med jorden blev opnået ved at bevare vegetationen på stedet og ved hjælp af enkle materialer som beton og træ. De indre rum nyder et direkte forhold til landskabet, og de får også optimalt naturligt lys på hvert niveau.

Dette er et moderne familiehjem, der hylder junglen og tjener som en stilfuld tilflugt fra hvor man kan beundre naturens fascinerende skønhed. På den ene side bliver huset næsten et med bjerget. den understøttes af kun to søjler og hovedvolumenet er forhøjet og danner det overdækkede dæk, vi nævnte et stykke tid tilbage.

For at respektere det land, hvor det er bygget og for at sikre den type økologisk interaktion mellem natur og arkitektur, følger huset hjemmesidens topografi og ser ud til at blive projiceret ud af bjerget.

Interiøret er dekoreret med neutrale og jordiske farver inspireret af naturen og udsigten. Eksponeret beton og træ er de to begunstigede materialer til både det indre og det ydre. Den nederste terrasse er et meget hyggeligt rum, der udsættes for den tætte vegetation og dækkes af det øvre volumen.

Den mest spektakulære er dog øverste etage. Herfra er udsigten ekstraordinære. Uendelig puljen forbinder til havet i det fjerne, og terrassen står mellem træbjælkerne. Opholdsstue og køkken placeret i centrum er åbne for begge dæk.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar