Sjov Familiehjem I Moskva Med Hængekøje Gulve

At finde den rette balance mellem hvad der skal være praktisk og hvad der skal være æstetisk tiltalende eller mellem elementer, der nyder af børn og dem, som voksne finder nyttige eller smukke, er som regel en udfordring. Ved udformningen af ​​dette 20 kvadratmeter hus i Moskva, Rusland, måtte arkitekturstudiet Ruetemple beskæftige sig med en sådan udfordring.

Studiet er specialiseret i moderne, brugervenlige og innovative projekter, og holdet brugte deres viden og kreativitet til at give dette lille hjem den charme, det fortjener. Den 20 kvadratmeter store plads tjener som sommerhus til en familie med tre børn. Projektet blev gennemført i 2016.

Hovedmålet var at skabe et rum, hvor både børn og deres forældre kan tilbringe tid sammen og nyde hvert øjeblik uden at forstyrre hinanden. Løsningen fundet af studiet i dette tilfælde er meget genial og inspirerende.

Da indretningen var begrænset fra starten, måtte designtilpasningen fokusere på måder at maksimere det anvendelige rum uden at ofre på komfort eller funktionalitet. Som et resultat valgte designerne at placere soveværelset på Mansard-niveauet.

Det indre rum er opdelt i tre niveauer forbundet med en trappe. Indretningen blev optimeret til at tilbyde hyggelige morgener som en familie. Den mest interessante funktion er de hængekøje gulve, der tillader børn at have det sjovt uden at forstyrre forældrene.

MoreINSPIRATION
  • Moderne familiehusdesign centreret omkring børnene
  • Attic Family Home med skjulte kroge og smart opbevaring
  • Hængekøje Gulve - Afslapning til et helt nyt niveau

Indretningen er sjov og hyggelig, men også meget lys og elegant. Et lille legehus blev bygget til børnene og giver dem på denne måde deres eget private rum, hvor de kan have det sjovt og bruge tid alene uden at have brug for voksenovervågning.

To hovedfarver blev brugt i hele. Hvid tjener som basisfarve, der suppleres med træ accenter hele vejen igennem. Dette sikrer en rolig baggrund, der skaber følelsen af ​​lyshed og gennemsigtighed. Samtidig kompenserer farvekombinationen for manglen på rigeligt naturligt lys i visse bestemte områder af huset.

En af designkomplikationerne i forbindelse med dette projekt var, at designerne ikke kunne installere et enkelt stort vindue og i stedet blev tvunget til at installere mange mindre. Dette kan ikke afsløre en panoramaudsigt, men repræsenterer på mange måder et meget godt alternativ ved at øge privatlivets fred og give mere frihed.


For at kompensere for manglen på gulvplads blev indretningen simpel og fleksibel, med indbyggede møbler og multifunktionselementer. Strategisk placerede spejle understreger yderligere rummigheden og den overordnede luftige og friske indretning.

En stor seng / soveværelse sidder på en træplatform forbundet til trappen. Madrassen er placeret i platformen, hvilket skaber en flad overflade, der også kan bruges til leg. Tv'et er indbygget i en niche inde i trappen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar