Remodel of 1980s Home in Perth er en studie i kontrast

Det kreative hold påHillam Arkitekter tog udfordringen op med at opgradere et hjem fra 1980'erne i Perth, Australien. På trods af mange tilføjelser og ændringer blev nogle originale elementer i det gamle hus holdt intakte, såsom det buede element på anden sal.

Den ydre viser sig spændende farve kontraster: hvid til baldakin ramme indgangen, sort træ til andet niveau. På baggrund af den grønne velplejede græsplæne og blå swimmingpool giver den et iøjnefaldende design.

Terrasserne på anden sal tilbyder udsigt over gården, poolen, boblebadet og udendørs køkkenet. Det er klart, at dette hjem var designet til underholdende.

Den ydre farvepalette strømmer problemfrit indendørs, hvor træ blev brugt udbredt til en indbydende effekt. Et minimalistisk, meget funktionelt sort-hvidt køkken er højdepunktet i det åbne planområde.

Hillam Architects 'mission er at "designe og skabe stilfulde og fantasifulde bygninger, hvor form og funktion samarbejder i perfekt partnerskab." Tror dette hjem i Perth passer til profilen? [Fotografi af Joel Barbitta]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar