Slutningen af ​​sommertællingen: Få dit hus til at falde i orden med denne vedligeholdelsessjekliste

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Vi har lektier for dig at afslutte inden sommeren er overstået: Få dit hjem klar til efterår. Men rolig. Denne hjemliste tjekliste har sjov, design-orienterede opgaver også.

Fall ruller rundt hurtigt, og det er bedst at få dit hus klar til koldsæsonen, mens vejret stadig er godt. Og hvis du er en målrettet person, betyder det at du kan belønne dig selv med den bedste Labor Day weekend nogensinde.

1. Maling

En varm, faldende orange, parret med jordfarver som brune, solbrændt og mokka tilføjer høstsmag til en stue. Billede: Vinduesværker

Køb et lignende udseende: Lændepuder | Klubstole | Lamper

Sommeren er den perfekte tid til at opfriske dine vægge. Vejret er varmt og du kan lade dine vinduer og døre åbne for at udlufte malingslugt. Hvorfor ikke male med de nyeste miljøvenlige malingformuleringer, der er lugtfrie og indeholder lave eller ingen skadelige VOCs forbindelser?

Lav eller nul VOC maling i butikker nu:

2. Kontrollér (og reparer) luftlækage

Luftlækage i vinduer skaber energiaffald og kolde udkast. Billede: DiGiacomo Homes

Køb et lignende udseende: Lysestager | Sofa | Lændepuder

Du kan løse det problematiske rumproblem og skabe et mere energieffektivt rum ved at tage et par minutter for at finde steder, hvor kold luft kunne komme ind.

Udefra, gå rundt i dit hjem på udkig efter revner eller huller rundt om dine vinduer, vægge, døre eller steder, hvor ledninger kan komme ind i dit hjem. Fyld dem med nogle ydre caulk i en matchende farve. Caulk koster omkring $ 5. Og forsegling af lækager om sommeren er den bedste tid, da caulk flyder og tørrer bedst i varmere vejr.

På indersiden skal du kigge efter revnet eller tørret ud, krympet kitt omkring vinduer. Eller se om der kommer lys fra en sektion af en dørstang. Du kan også holde en tændt stok i nærheden af ​​et vindue eller en dør på en blæsende dag for at se, om røgelse røg blæser fra en bestemt del af det lukkede vindue eller døren.

3. Forbered din pejs

Inspicer og rengør din pejs årligt. Billede: Strachan Group Architects

Køb et lignende udseende: Lampe | Spisebord | Rug

Tag et godt kig på din pejs eller ring til en kvalificeret og anbefalet professionel for at give det en god rengøring og inspektion, før du begynder at bruge den igen. Det er også en god tid at bestille dit brænde for at få det klar til at gå.

Har du ikke en pejs og ønsker du gjorde? Tjek disse kølige elektriske pejse.

4. Rens ristene ud

At holde regnerørene fri for blade og snavs beskytter dit hjems eksteriør mod vandskader. Billede: Mark English Architects

Køb et lignende udseende: Stole

Hvis du har et hjem med regnrør, skal du kigge på, hvad der er opbygget i dine tagrender og rydde det ud, før regnen kommer. Tæppede tagrender overlader på de forkerte steder og kan beskadige stucco, tagdækning og andre udvendige elementer.

5. Luft dine vinterjakker og sengetøj ud

Vælg en solrig, blød dag for at lægge dine vinterdyner, tæpper, puder, tæpper og overtøj, der har været i lager hele foråret og sommeren. Det ultraviolette lys i solskin er et stort desinfektionsmiddel. Udsættelse af dine efterår og vintervarer til frisk luft og solskin vil også dræbe lugt og mild meldug.

6. Skyl dit rum med tyngre vægte tekstiler

Lag af bløde, luksuriøse tekstiler præparer dit hjem til efterår og vinter. Billede: Adams Cougall

Køb et lignende udseende: Vase | Kaste | Puder

Udskift dine hvide sengetøj og lyse sommertekstiler med tungere tekstiler. Gode ​​stofindstillinger til efterår inkluderer velour, fløjl, corduroy, faux suede, microfiber og faux pels. Varer til bytte ud for at få dit hjem hyggeligt nok til at falde omfatter:

  • Gardiner
  • Kaste puder
  • Tæpper og kast
  • Sofa og stolslister
  • Område tæpper

Nøglen til at skabe et vellykket design er at lag. I efteråret og vinterens hjemmedesign er mere mere, så vær ikke bange for at gå over toppen med et pelslegetæppe, masser af puder og en kombination af farver, tryk og bløde stoffer. Jo mere tekstur, den varmere og mere indbydende følelsen.

7. Opret en mudroom sektion i din entryway

Udpeg et lille område nær din adgang til jakker, støvler og andet gear. Billede: LDa Arkitektur

Køb et lignende udseende: Cabinet Bar Pull | Knagerække

Uanset hvordan rummet udfordres, kan du finde en mur, krog eller sted, hvor du kan fange hele dit efterår og vinterudstyr som støvler, jakker og hatte. De bedste elementer til at overveje at tilføje er:

  • Et lille, let at rengøre tæppe til at sætte dine snavsede eller våde støvler på.
  • En stol eller lille osmann at sidde på for at fjerne dine støvler. En osmannisk eller bænk, der åbner op til opbevaring eller en cubby-stil bænk eller en lille bogreol vil være en god siddeplads, der også giver ekstra opbevaring.
  • Vægkroge eller en vægmonteret arrangør til at holde jakker, hatte, tørklæder og andet gear.

Nogle mudroom og entryway organisation elementer i butikker nu:

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar