Hjemmekontor møbler og tilbehør vi elsker

Uanset om du arbejder hjemmefra eller ej, er det stort set umuligt at adskille disse to rum. For at gøre ting lettere, ville det være nyttigt at have et hjemmekontor. For det vil du selvfølgelig have brug for nogle funktionelle møbler. Vi har her nogle eksempler, der kan hjælpe.

StudioDesk XL.

Dette er en simpel, men meget praktisk og funktionel skrivebord med et design skabt specielt til sådanne rum. Den har en glidende skrivebordsoverflade, der gemmer alle eksterne enheder og overskydende kabler samt et praktisk opbevaringsrum, der er tilgængeligt ovenfra. Alt har sit eget sted og skrivebordet bliver rent og organiseret. En aftagelig faux lædermåtte dækker den glidende del af toppen. Skrivebordets dimensioner er 59 "(W) x 27,5" (D) x 29,5 "(H) .Available for $ 599.

John Lewis Penelope Task Lampe.

Ethvert skrivebord har brug for en lampe. Denne model har et simpelt og retro design, med en krom buet metalstamme, der forbinder metalskyggen til bunden. Det er enkelt og funktionelt, lige hvad et kontor har brug for. Lampens dimensioner er H37 x W20cm og det kræver 1 x 40W max SES golfboldlampe. Tilgængelig for £ 40.

Aeron stolen.

MoreINSPIRATION
  • Professionelt hjemmekontor skrivebord
  • Den moderne Aster kontormøbler samling
  • 10 hjemmekontor design ideer vi elsker

Skrivebordet er meget vigtigt, men det er også stolen. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas under arbejdet, og det kan betydeligt øge produktiviteten. Aeron er en meget funktionel og behagelig stol, der også har et meget stilfuldt design. Faktisk er det en del af Museum for Moderne Kunsts faste samling. Stolen tilpasser sig naturligt til stort set hver eneste krop, og det er 94% genanvendeligt. Tilgængelig for $ 869.

Eames Aluminium Group Management Chair.

Et andet godt valg til kontoret er Eames Aluminium Group Management Chair. Det blev designet af Charles og Ray Eames, og den har en yndefuld silhuet. Stolen tilbyder et tidløst design sammen med høje komfortstandarder. Det er en lavtliggende stol med arme, og den kan også tilpasses med dit valg af materiale og finish. Tilgængelig for $ 1839.

Metro arkiveringsskabet.

Og for at fuldføre kontoret, her er et stort kabinet. Dette praktiske monteringsskab leveres i både hvid og sort med kromtræk og er perfekt til hjemmekontorer. Det har 3 skuffer, hvoraf 2 er mindre. Bunden blev designet til at holde hængende filer. Skabets dimensioner er 17''W x 20''D x 24''H. Tilgængelig for 250 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar