Sælger dit hjem? Cut Clutter til at sælge hurtigere

Indholdsfortegnelse:

Sælger dit hjem? Cut Clutter til at sælge hurtigere
Sælger dit hjem? Cut Clutter til at sælge hurtigere
Anonim
Vil du sælge dit hjem hurtigere? Skær rod. Billede: Benning Design Construction
Vil du sælge dit hjem hurtigere? Skær rod. Billede: Benning Design Construction

At sætte dit hus på markedet er altid lidt følelsesmæssigt. Hjemmet, der tjente som lærredet til så mange af dine yndlingsminnelser, er ved at blive en andens. Det er i hvert fald planen. Nu hvor du har angivet dit hus, er du sikkert klar til at finde en køber ASAP, men du kan løbe ind i uventede forsinkelser. Hvad holder din ejendom fra at finde sin næste ejer? I hjemmet sælger de små ting. En af de største måder at fremskynde salgsprocessen på er at skære rod.

Små varer samlet på tællerne i dit køkken eller natbordet i dit soveværelse kan ikke virke som en stor aftale. Men når det kommer til køb i hjemmet, vil folk gerne kunne se sig selv i hjemmet. Dine knickknacks kunne være den ting, der forhindrer dine potentielle købere i at forestille sig i rummet. Ved at bruge denne liste som udgangspunkt, skal du skære rod i hvert rum for at give købere en ren skifer - og dit hjem er bedst chancen for at sælge hurtigt.

Giv dine købere mulighed for at forestille sig i din stue. Billede: Design Loft Company
Giv dine købere mulighed for at forestille sig i din stue. Billede: Design Loft Company

Skær rod i stuen

Stuen er hvor vi gør os komfortable. Vi sætter vores fødder op, samler med venner og slapper af efter en lang arbejdsdag. Den afslappede karakter af rummet gør det også til en førsteklasses beliggenhed, hvor man kan akkumulere ting. De stakke af magasiner ved sofaen. Den samling af tchotchkes på bogreol. Det udvalg af bøger og fjernbetjeninger på sofabordet. Der er en god chance for, at din stue er lokalet i dit hjem, der føles den mest levede.

Det er godt, indtil en køber forsøger at se sig selv blive komfortabel i rummet, omgivet af påmindelser om, at den allerede er beboet. Gå ind i din stue med friske øjne. Hvilken rod kan holde dit hjem fra at sælge?

Der kan være steder, hvor du ikke bare kan fjerne rotten; du skal erstatte det med noget andet. Friske blomster og stearinlys er en relativt billig løsning, der hjælper dig med at udfylde huller ved at fjerne dine personlige detaljer. Har du brug for inspiration? Vi har fået dig dækket.

Ryd dine køkken tællere, før købere besøger. Billede: CarsonSpeer Builders
Ryd dine køkken tællere, før købere besøger. Billede: CarsonSpeer Builders

Klare tællere i køkkenet

Køkkenet skal være nyttigt. En familie kan overleve uden at få meget brug ud af deres stue. De kan endda springe over spisestuen i et stykke tid. Et køkken skal dog arbejde. Derfor er det svært at holde køkkenet tællere klart. Du kan bruge dine tællere som lagerplads til apparater eller større serveringsretter. Dine børn kan altid have snacks ud. Uanset hvad der er tilfældet, hvis du har en køber der kommer forbi, er det tid til at få disse tællere ryddet.

Fordi du har brug for dit køkken til at være funktionelt, vil du måske udpege et skab, der kan gemme alt, når du har en gennemgang. Blenderen kan holde op på tælleren det meste af tiden og være bekvemt stuvet væk, når din ejendomsmægler er på vej over med en potentiel køber. Bare sørg for, at når du kommer til dit hus, er dine køkken tæller næsten helt tomme. Nogle blomster eller en frugtskål er fint. Utallige apparater og retter er ikke.

Mens du er ved det, skære også aromatisk rod. Før din potentielle køber ankommer, læg en kogepande på komfuret for at fjerne lugt og lade dit køkken lugte fantastisk.

Hvis du, ligesom mange af os, har et mailcenter / lille kontor / opbevaringsområde i dit køkken, skal du tackle det med det samme. Ryd gamle mail ud, organiser dine nøgler og ryd eventuelle meddelelseskort ud.

Deal med soveværelse rod tidligt så dine skabe forblive klare. Billede: Hjørnesten Architects
Deal med soveværelse rod tidligt så dine skabe forblive klare. Billede: Hjørnesten Architects

Forsæt rot i soveværelset

Soveværelset kan være et vanskeligt sted at rydde. Mens din køber sandsynligvis ikke vil se i hvert enkelt køkkenskab, er de meget tilbøjelige til at tjekke soveværelset skabe. Din skjulested for personlige ting og små messer er ude af bordet. Derfor er det vigtigt at tænke ved at rydde dit soveværelse tidligt. Det kan måske være værd at bokse nogle ting nu. Du bliver nødt til at pakke dem op, når du bevæger dig senere, alligevel!

Minimer hvad der er på dine natbord. Sørg for, at tøjvask har et sted at bo, der ser godt ud og rydder. Se på dit sengetøj. Stemmer det hele sammen? Hvis du har puder eller tæpper, der er mere til komfort end stil, skal du holde dem i mere fashionable lag af strøelse eller finde et alternativt sted for dem.

Brug denne vejledning til at få dit hjem klar til wow købere. Skær rod og folk vil klamring for at komme ind i dit hus. Har du nogle tips eller tricks, som vi savnede? Vi vil gerne høre dem nedenfor.

Populært emne.