Et tilbagetogs sommerhus blev til en malerisk tilbagetog

Enkel, afslappet og med en facade, der synes at have en masse historie, er dette sommerhus blevet ombygget af Eric Lamascus, grundlægger og CEO for Elite Construction. Virksomheden har været ombygget boliger siden 1999, og dets designere er specialiseret i at komme med innovative hjemtilføjelser med det formål at forbedre og omdanne hele udseendet. Huset er blevet fotograferet af Genia Barnes fra Barnes Photographics.

Beliggende uden for Santa Cruz i Californien, er huset omgivet af smukke, vilde landskab og vegetation. Det er på grund af dette, at designeren valgte at fokusere på synspunkterne, når man renoverede interiøret.

Men måske er de mest charmerende områder de udendørs. Trædæket tilbyder det perfekte miljø, hvorfra man kan beundre omgivelserne, slappe af og nyde vejret.

Et par hvide Adirondack stole er placeret rundt om en firepit, orienteret mod den store del af vegetationen, der omgiver huset. Potplanter og et lille spisesæt indtager den anden del af dækket.

En udendørs bruser supplerer indgangen, der fører ind i køkkenet. Store glasdøre forbinder indendørs og udendørs rum, så de kan kommunikere problemfrit.

Udenfor på dækket er der også plads til en grill eller komfur, hvilket gør dette til et perfekt sted at nyde grill og samlinger på solrige dage og fredfyldte nætter.

Interiøret er overraskende lyst og roligt. Den bløde, pastellgul på soveværelsesvæggene skaber en beroligende atmosfære, hvide trægulvet og loftet skaber et symmetrisk udseende. Sidebordet, der supplerer læserhjørnet, er skåret ud af et kuffert og tilbyder rummet en naturlig charme.

Vinduet krog ligner en malerisk tableau, udsigten er udsøgt og virkelig afslappende. Alle træerne, den måde, de bøjer deres grene og omfavner hinanden og alle farver gør dette til en smuk oase.

Turquoise gardiner tilbyder det andet soveværelse et nyt udseende, der kontrasterer med rosa og koral accenter og de andre neutrale nuancer, der anvendes i rummet.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Feriehus Skjult Bag En Dune Hældning
  • Feriehus i Chile har udsigt over en vulkan og en lille sø
  • Feriehus styrer at omfavne naturen på en meget speciel måde

Sea Star figurer og ikoner skaber en meget afslappet og afslappet fornemmelse i rummet, så det bliver en dejlig strand tilbagetog.

Resten af ​​rummene er enkle, men mangler stil. Spisestuen er faktisk en krog omgivet af vinduer på to sider, der tilbyder smuk udsigt. Det føles intimt og behageligt, mens det forbliver forbundet med resten af ​​de sociale rum.

Køkkenet er indrettet med nuancer af hvidt og gråt og et blik af turkis i form af en undergrundsflisebelagt flis.

Køkkenøen er stor nok til at rumme store apparater som vaskemaskine og tørretumbler. Foran det er stue eller opholdsstue.

En pejs opvarmer atmosfæren, hvilket giver en behagelig og indbydende stemning til at overtage pladsen. Møblerne er enkle og minimal.

Store vinduer og glasvægge åbner beboelsesrummet til ydersiden, så udsigterne bliver en del af selve indretningen og indbydende lys.

Et par hjørnehylder viser, hvor simpelt og charmerende dette sted egentlig er. De dekorationer, der vises på dem, fanger essensen af ​​dette sommerhus.

Et mindre dæk bag på huset rummer en jacuzzi. Det er et element, der er lidt uventet, i modsætning til nogle af de mere rustikke og lurvede smarte detaljer, vi har set hidtil, men samtidig er det en funktion, der vil gøre ethvert feriehus føles komplet.

Lang vegetation og en blød hældning gemmer dette dæk og tilbyder det privatliv og gør det til et hemmeligt afslapningssted, en lille oase.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar