Hongkong Post Post Makeover

Udsmykning i normalt plejede at forbedre og skabe en bedre atmosfære i hjem og små kontorer, men i Hongkong bar ADO arkitekterne kontrakt til at genskabe Mong Kok Post Office, en offentlig tjeneste med både historie og mærke, så de brugte mesteparten af ​​deres færdigheder og fantasi for at fuldføre jobbet.

Da Mong Kok er det mest populære indlæg, har de haft en hård mission. De besluttede at adskille det i tre dele: omorganisering af signalsystemet til bedre visuel kommunikation, omformning af rummet for at gøre det bedst muligt for kunderne og for medarbejderne og igen branding postkontorets design for at gøre det stærkere med sin unikke historie og branding identitet.

MoreINSPIRATION
  • Hus på toppen af ​​Central London Post Office
  • En Udenfor Box Office med et Waiting Room inde i en fragtbeholder
  • Moderne Post & Beam Residence i bunden af ​​en skråning i Auckland

Alle disse sammensatte resulterede i et unikt design med buede former, der gør at du vandrer, hvis du kom ind i posthuset eller en anden innovativ butik. Det oprindelige rum havde allerede adskillelsesvægge, og kurverne blev også inspireret af det eksisterende mærke, men de gamle mure blev omdannet til tredimensionale nye elementer, som nu giver form til forskellige dele af posthuset. Ordene der beskriver det nye design bedre er spacy og elegante. Ved kun at bruge hvid og lysegrøn kombineret med kurverne og glasset ser posten næsten ud som et rumskib, så nyd turen! {Found on archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar