Hospedería Convento de La Parra Guesthouse i Spanien

Convento de La Parra er et unikt og usædvanligt gæstehus, som, som navnet antyder, plejede at være et kloster. I betragtning af bygningens historie og dens tidligere funktion tilbyder hotellet en unik oplevelse, der ikke kunne genskabes andre steder. Dette gæstehus er et godt sted at slappe af, nyde fredelige øjeblikke og omfavne enkelheden.

Hotellet tilbyder 21 værelser. Fire af dem og enkelte celler i et separat rum, 11 er dobbeltværelser, 4 har dobbelte brændeovne og det efterlader 2, der er rummelige suiter med udsigt over poolen og marken. Priserne varierer. Et enkeltværelse koster 51 €, et dobbeltværelse er 110 €, de specielle suiter er 133 €, og de to suiter koster 170 €. Hotellet blev bygget af sten, lime og ler og det går tilbage til det 17. århundrede. Det blev oprindeligt bygget i 1673. Det var først i 1979, at rehabiliteringen startede.

MoreINSPIRATION
  • Luksus Katitche Point Guesthouse i De Britiske Jomfruøer
  • Hang Nga Guesthouse - Det Crazy House i Vietnam
  • The Signature Suites fra Hotel Madera

Hotellet indeholder en dejlig brolagt gårdhave omgivet af et hvidt galleri. Det gamle klokketårn er også en del af ejendommen, der for øjeblikket beboes af storks, men det er stadig et smukt arkitektonisk element. Det indre af hotellet er meget enkelt, møbleret med teakstole og minimalistiske stykker. Ovenpå er der også en gårdhave med sovesofaer. Det er et vidunderligt område for afslapning. Under renoveringen er mange af de oprindelige funktioner bevaret. De er hvad der giver dette sted karakter og de omfatter tagbjælker og lerjorden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar