Tips til Hosting Your Own Friendsgiving

Du har sikkert hørt om den hurtigt voksende tendens, der hedder Friendsgiving. Nogen smart, som ikke boede nær familie og ikke ønskede at tilbringe Tyrkiet-dagen helt alene, besluttede at være vært for deres egne Thanksgiving-middag til deres venner. Selvfølgelig Thanksgiving For Friends er en mundfuld så heldigvis blev det shorted til Friendsgiving.

Nu er folk over hele landet vært for deres egen Friendsgiving-middag. Heldig for dig, det behøver ikke at være kompliceret. Så hvis du har overvejet at hosting din egen Friendsgiving, er der et par tips til at hjælpe dig med at komme i gang.

Hvis du bor selv, er det forståeligt, hvis du spiser papirplader og drikker fra det ene krus i dit skab, der har din alma mater's maskot på siden. Men papirplader er ikke rigtig, hvad du vil servere Thanksgiving middag med. Gå over til din lokale butikshandel og find dig selv et sæt smukt vintage glasvarer og noget uoverensstemmet Kina. Tilføj en efterårsbleget for at færdiggøre din smukke tablecape. (via Lauren Kelp)

Ikke alle har en evne til at skabe smukke bordindstillinger, og det er okay! Ryd lys og blomster og brug bare den store ol 'hjemmelavede græskarpai til dit centerpiece. Brug af kagestativer kan skabe en flerdimensionel skærm samt skabe mere bordrum til mere mad! (via The Effortless Chic)

Køligere efterår vejret er ikke kun for bål. Tag din Friendsgiving madoplevelse udendørs midt i de smukke blade og frisk frisk luft. Bare sørg for at give dig masser af tæpper og kaster for at holde dine gæster hyggelige, mens de nyder bounty.

MoreINSPIRATION
  • 12 Marvelous Menu DIY er til din veninder
  • Thanksgiving bordduk
  • Udsmykningstips til en perfekt Thanksgiving middag

Naturen har så meget skønhed at byde på. I stedet for at købe blomster og plastikpumper til at dekorere dit bord, hvorfor ikke tage en tur og samle blade og pinde og planter for at gøre din tablecape til en almindelig hemmelig have! (via den sødeste lejlighed)

Nogle af jer bor sandsynligvis tæt på familien og er vært for en Friendsgiving for dine venner, der ikke bor tæt på deres. Få dem til at føle sig ekstra specielle ved at bryde din fine porslin og glasvarer. Hvis det sker at være dine bedste bedstemødre, der har holdt Thanksgiving middag i generationer, bonuspoint for dig. (via Style Me Pretty)

De fire spisestue stole er ikke nok for dig og dine fem gæster, og du ved det. Før du freak ud, tænk uden for boksen og tag et par høballer. De er dækket af tæpper, de gør et hyggeligt sæde til enhver udendørs fest. (via den sødeste lejlighed)

Sammen med det lyse appelsiner og røde har efteråret også mange dybe juveltoner. Ved hjælp af disse dybe grønne og lilla nuancer kan du virkelig afskrække dine lyse farver og metalbestik. Du vil også opnå det klassiske og elegante udseende, du var på vej til. (via lejlighed 34)

Måske har du hørt, men måske har du det ikke. Candlelight er et must for enhver middagsselskab. Mens det kan symbolisere romantik, den bløde glød, der kommer fra en flimrende flamme, giver en følelse af intimitet til aftensmad og sætter tonen til dyb meningsfuld samtale. (via bryllupsmusik)

Så måske har du aldrig lavet en kalkun i dit liv. Det er okay, fordi Friendsgiving ikke kræver en. Løs ikke for forkogt kalkun fra fryseprofilen! Sæt en osteplade sammen med frugt og brød, der vil have dine gæster for travlt med at slikke fingrene for at savne fyldet. (via Camille Styles)

Til sidst, når du virkelig tænker på det, handler Friendsgiving ikke om en smuk tablescape eller den perfekte stegte kalkun. Det handler ikke om blomster eller Kina, eller om du spiser indendørs eller udendørs. Friendsgiving handler om dine gæster, de mennesker, der får dig til at grine og holde dig op, når tingene bliver hårde. Så lad ikke komplicerede udseende tabeller holde dig fra at fejre dine venner og takke dem for deres venskab! (via Koordinately Yours)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar