Hot Décor Trend: Patchwork

Tænk hyggelige, nostalgiske dyner og interessante udskrifter på væggen. Indretningen af ​​patchwork er en kreativ ide til væg, senge og mange andre indretningsprodukter! Du har lige fået at vide, hvordan du bruger det til din designfordel. Her er nogle tips.

Puslespil.

Patchearet er en god ide til at ombygge dine gulve. Det er også en kreativ måde at bringe farve til et værelse. I ovenstående billede er et tæppe opbevaret af antikke tæppe stykker en charmerende del af indretningen.

Patchwork tæpper, der ligner en blanding af forskellige stilarter kan være fantastisk til et eklektisk rum. Der er forskellige typer tæpper, du kan vælge. Et tæppe, der er farvet til at give dig en god farvefarve, er spektakulær i et marokkansk-stilet rum; På den anden side er et tæppe, der ser lidt tattered ud, perfekt til et vintageværelse.

Patchwork Fliser.

Effekten af ​​patchwork kan arbejde på fliser. Dette er fantastisk til ethvert rum, hvor du vil skabe en hyggelig og jævn nostalgisk effekt.

MoreINSPIRATION
  • Hot Trend: Industrial Décor
  • Patchwork Fliser - Bland og Match dine foretrukne farver for et personligt udseende
  • Hot Trend: Snake Décor

Patchwork fliser kan fungere særligt godt i køkkenet, hvor bløde og varme farver regerer højt. Patchwork området bliver et interessant sted for øjet at bosætte sig.

Tapet vidundere.

Patchwork kan også være rustik. Når det bruges som accentvæg eller som tapet, giver patchwork et karismatisk og slående udseende til en tom væg.

Boho Bliss.

Patchwork er dejligt og sofistikeret i et boheme-stil værelse. Som det kan ses på ovenstående billede, er et lappefabrik hovedkort en sjov og interessant ide. Blandingen af ​​farver og stoffer i dette patchwork virker, fordi blandingen 'n matchende ide er afgørende for den boheme chic stil.

Tips til Patchwork Møbler og møbelbeklædning.

Patchwork møbler er en nem måde at bringe lidt stil på dit værelse. Skønheden om patchwork er, at der er forskellige farver og mønstre, der passer til dine indretningsbehov. For eksempel er en sofa i blokken af ​​farver trendy og retro, perfekt til stuen.

Når du bruger patchwork i et hyttestil hjem, er soveværelset dit bedste sted at lade det komme til live! Patchwork sengetøj i blomstermotiver og bløde farver skaber et hyggeligt og varmt sted, der kompenseres perfekt af trædetaljerne i rummet.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar