Hot nye hjemtendenser til 2014

Der skal være en million trends derude for hvert kommende år. (Det er ikke underligt, at det er så populært at gøre nytårsforløb - et nyt år svarer til forandring, og forandring er det spændende ukendt med ubegrænsede muligheder.) Gode nyheder: 2014 er ingen undtagelse.2014 opfordrer til ægte enkelhed i livsstil og komme tilbage til basics.

Gå fed og gå hjem.

Tiden til traditionel, cookie-cutter, møbler-butik-taupe-eller-buste hjem indretning har længe forbi (hvis det nogensinde eksisterede). 2014 er året for at vise hvem du er og hvad du handler om i dit hjem. Skub et standout møbel ind i rampelyset. Vælg et farverigt stort apparat og tag med det. I det mindste indarbejde nogle iøjnefaldende kaste puder eller kabinet knapper. Noget der kunne sige: "Jeg er her, jeg er i live, og jeg er klar til noget!"

Intentional Design for Real-Life.

Bland og match de anvendelser og funktioner og lagringsmuligheder for dine ting. Tilføj et arbejdsområde i stuen, hvis du kan og vil arbejde tæt på hvor din familie er. Invester i møbler med hjul (hjul), så det let kan flyttes, som omstændighederne kræver. Vælg hård polstring. Design dit rum med de ting, der giver mening i og for dit liv.

Skandinavisk stil

De rene linjer og det klassiske udseende af skandinavisk indretning er varme lige nu. Vi taler hvide vægge og enkle silhuetter og masser af træ og røde rødt smides ind i god målestok. Sørg for at tilføje nogle dristige mønstre, der supplerer stilens varemærke blonde trætoner og design enkelhed.

Går grøn.

Sikker på, at dette kunne fortolkes for at kaste en flok solpaneler på dit tag. Men mere realistisk betyder det bogstaveligt grønt. At indarbejde planter, planter og flere planter i dit hjem indretning er en varm trend for det kommende år. Mens du er ved det, skal du kontrollere niveauet af trævarer i dit indrettede rum - har du nok til ægte varme?

Creative - men altid imponerende Funktionelt - Opbevaringsmuligheder.

Du behøver ikke at have en mur af skinnende nye indbyggede indretninger for at kunne organisere dit liv og gemme dine ting. Kasser kan holde hatte, kasser kan stuves væk (slags) under bænke og borde. Indarbejd dine opbevaringsideer i dit overordnede design æstetik ... og ikke omvendt.

High-Tech Alt.

MoreINSPIRATION
  • Forår 2014 Trends: Fra farver til accenter
  • Det er så 2013 ... Trends det er på tide at sige farvel til i 2014
  • 10 Home trends for dit hjem i 2011

Fra futuristiske køkkenapparater til hjemmebiograf gadgets til state-of-the-art pejse, er der et sted i hvert hjem for højteknologiske ting. Elegant, moderne og brugbar, giver disse moderne gadgets muligheder for effektiv levetid og ser chic og moderne ud.

Metalologi 101.

Messing er den nye sorte. Og andre kølige metaller er alle andre steder. Du er velkommen til at blande og matche - krom går med guld, og messing går med alt. Tænk på at inkorporere metal på alle områder i dit design, fra belysning til møbler til små detaljer på dit tilbehør. Du må ikke overse de mindste detaljer, da de er, hvad der passer til din stil.

Grey er det nye neutralt.

Hvor verden engang omfavnede brun som sin go-to-neutral, lægger den nuværende tendens sig mod grå. Afhængigt af din plads og stil kan du læne sig mod lysegrå, dybgrå, kølig grå eller sandgrå. Men i år tilskynder brugen af ​​grays til at afrunde et rums underliggende toner.

Levende farver, mønstre og teksturer.

Lyse og levende farver er, hvor den er ved - som det fremgår af 2014-farven fra den årige strålende orkide, Pantones levende blanding af lilla og fuchsia med rosa undertoner. Indarbejde masser af blandede mønstre og forskellige teksturer til et moderne udseende.

Touchable, luksuriøse tekstiler.

Mens der stadig er plads til bomuld og jute i sin stil, er det tid til at introducere din stil til elegante og yndefulde stoffer som fløjl og silke, hvis du ikke allerede har det. I stedet for at bytte dine robuste polstret stykker til mere luksuriøst udsmykket møbler, indarbejder du udviklingen med mindre tilbehør, såsom kastepuder. Dine taktile sanser vil takke dig.

Standout accenter og tilbehør.

Fra edgy stykker til industrielle bits til sjældne håndværker genstande, tilføjer unikke accent stykker til din indretning vil dit rum up-to-date dette kommende år. Tænk stamme tekstiler, orientalske tæpper, udsmykkede møbler eller hårde kantede industrielle fund. I det væsentlige er 2014 året for at bringe stykker fra alle dele af verden ind i dit rum. En eksotisk flair er både trendy og opvarmning til et rum.

Kunst. Kunst er helt i.

Den stil og type du vælger til dit hjem er selvfølgelig - gå med din tarm, dit hjerte og dit sind - fra landskabsoliemalerier til retro geometriske udskrifter til abstrakte skulpturelle stykker, er det op til dig at tilføje hjerte til du plads med kunst. En god tommelfingerregel for 2014 kunst, selvom: jo større jo bedre.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar