To-etagers hus terrasse ombygget

Hus 6 er en ombygget og omdesignet struktur beliggende i Sydney, Australien. Den nye version af huset dækker et areal på 165 kvadratmeter og det var et projekt af walisisk og stor. Det er en familiebolig, der har brug for nogle ændringer. Det er en to-etagers bygning med en relativt kompakt form og nogle tilføjelser til bagsiden og siden. Udfordringen var at omstrukturere huset og give det nyt udseende.

Oprindeligt indeholdt bagsiden af ​​huset et køkken, et vaskerum, nogle terrasser og trapper. Arkitekterne måtte finde en måde at selektivt fjerne nogle af disse elementer og også tilføje nogle nye undervejs. Da dette var et relativt lille hus i forhold til de gennemsnitlige boliger i området, måtte holdet skabe en fleksibel plads, der ville reagere på ejernes behov og undgå at skabe overdrevne ekstra rum, der kun ville gøre tingene komplicerede.

MoreINSPIRATION
  • Old Country House ombygget til et moderne hjem
  • Moderne Schindler House Remodel i Inglewood
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter

Hovedidéen var at forsøge at omstrukturere huset og ombygge interiøret samtidig med at man bevarede så meget som muligt fra de originale materialer for at reducere omkostningerne. Husets øverste etage blev bevaret som sådan. Det var det lavere niveau, der krævede nogle alvorlige ændringer. Arkitekterne besluttede, at det ville være bedst at åbne huset til udendørsområdet, og de gjorde det ved at forbinde den bageste græsplæne til de vigtigste boligarealer. Køkkenet skulle omplaceres og et nyt badeværelse blev tilføjet. Stuen blev omdannet til et studie, og vestibylområdet kan nu tjene som gæsteværelse. Huset er nu næsten uigenkendeligt. {Fundet på archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar