House DS - en kontrastfuld bolig på grænsen mellem gammel og ny

Dette er House DS, en typisk bolig, hvis du kun tager højde for en del af ejendommen. Huset sidder er et typisk boligområde og har store haver og smukke landskab hele vejen igennem. Oprindeligt var dette en typisk belgisk bondehus efterligning fra 70'erne. Ejendommen blev købt af den nuværende ejer for over 10 år siden. Han var tilfreds med ejendommen, men han ønskede at foretage nogle ændringer. Ejeren ønskede i grunden at omdanne det oprindelige hus til et mere rummeligt, lyst og også moderne hjem. For at gøre det kom arkitekterne med en plan. De foreslog et mere venligt projekt. De ønskede at bevare den samlede arkitektur af gården og tilføje en udvidelse, der ville tilføje en stærk kontrast til ejendommen. Det var ikke den samlede makeover, som klienten havde i tankerne, men det reagerede dybest set på hans anmodninger.

Det nye projekt fra Graux & Bayends arkitekter var stadig et godt spil mellem gammelt og nyt, men denne gang var det mere synligt. Det oprindelige hus var omgivet af fire nye mængder, der var beregnet til at opfange lys og til at danne en ny bageste. Der er også et femte rumfang, der indeholder poolhuset. De nye mængder tager i princippet over haven. De er forbundet med terrasserne og poolen.

MoreINSPIRATION
  • City View Residence House Beliggende i Austin Texas
  • Luksus Pool Ejendom i Korfu
  • Stilfuldt poolhus med moderne design

Udvendig af ejendommen er nu meget kontrasterende. Interiøret har dog en mindre slående kontrast. Inde er der en harmonisk fusion af gammelt og nyt. Der er et kontinuerligt vægskabe, der definerer det primære boligareal og adskiller også stuen fra brugsområderne som indgang, opbevaringsrum, badeværelse og legeplads. Skabet indeholder også funktioner som pejs, bibliotek eller køkken.

For at skabe et kontinuerligt udseende blev de gamle mængder åbnet og forbundet med den nye bageste. Som følge heraf har huset nu et åbent beboelsesrum. Den overdækkede indgang er integreret i det nye volumen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar