Hus på et lille og smalt sted i Kanagawa, Japan

Dette er huset i Seya. Det er en smuk bolig beliggende i Kanagawa, Japan, der netop blev afsluttet i 2011. Huset blev designet af Suppose Design Office og det har et meget interessant og usædvanligt udseende. Huset sidder på et meget lille og smalt sted i et beboelsesområde i Kanagawa. Det ser næsten sjovt ud, klemt ind i det plot mellem de to andre bygninger.

Klienten arbejder i en blomsterbutik og i modsætning til andre kan han virkelig godt lide sit job. Så han anmodede om et hus, der ville være i harmoni med naturen, blomster og vegetation. For at gøre hans ønske til virkelighed, valgte arkitekterne et usædvanligt design. De formåede at indarbejde et rum, der hverken er en have eller et værelse. De gjorde det ved at omslutte det ydre rum.

MoreINSPIRATION
  • Den "Tre Volte" en to-etagers privat bolig i Kanagawa, Japan
  • En dejlig café i Kanagawa, Japan af Hiroyuki Shinozaki Architects
  • Moderne Langt Narrow Residence kaldet MYZ "Nest" House i Japan

Husets ydre skal blev bygget som et lager til planter, boghylder og andre elementer, og det vil være det samme som naturen, hverken færdig eller ufærdig. Der er en permanent forbindelse mellem arkitekturen og naturen, og dette er synligt fra alle vinkler. Boligen blev designet som et meget alsidigt rum. Selvom det er færdigt, synes det stadig at være i en ufuldstændig tilstand. Sådan skal det være. Det er usædvanligt, men det virker for kunden. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar