Hus i skoven nær Moskva

Indtil nu, da nogen ville have fortalt mig, at han har et hus bygget i skoven, var jeg ved at forestille en slags træhus med små vinduer og overfyldte værelser. Nu, hvis nogen fortæller mig, at han har et hus i skoven, må jeg ikke billedere noget, for jeg kan blive overrasket over, hvilke elegante og sofistikerede huse der kan være på disse steder. I nærheden af ​​Moskva, Rusland, har et team fra Atrium Architects designet og bygget et hus til et ungt par med et barn, der ligger på toppen af ​​en bakke omgivet af høje fyrretræer.

Området har tre retninger med smuk udsigt, så arkitekterne havde ideen om et foldet fly, der løftes lidt over jorden, hvilket skaber pladsen i huset. Dette usædvanlige hus med dristige vinkler er en kombination af beton, træ, sten, marmor, glas og stål. Resultatet er et hus for en familie, der kan nyde det og det smukke skovbrug. Indvendigt skaber det enkle, men elegante design en varm atmosfære.

MoreINSPIRATION
  • BAK Arkitekter konstruere Betonhus i Mar Azul Forest
  • Bæredygtigt hus skjult i en tæt egeskov
  • Summer House åbner sin perle til den frodige argentinske skov

Alle møbler og designelementer er perfekt kombineret og skaber en balance mellem brugbar og fornøjelig. En bred palle af farver og byggematerialer blev brugt, fordi arkitekterne ønskede at skabe et hus, der matchede personligheden hos den unge familie, der bor i. Høje lofter, trægulve, betonvægge, meget plads og en smuk udsigt ... de er virkelig ingredienserne i en vellykket opskrift. {fundet på samtidige}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar