Hus i Rumænien får en Origami-lignende Modern Extension

LAMA Arkitekter afsluttet renovering og udvidelse af G3 House i Otopeni, Rumænien. Ejerne ønskede deres 1.076 kvadratmeter hjem - som havde en kælder, stueetage, anden sal og loft - for at få mere plads med et moderne twist.

"Kernen i dette projekt er den moderne genfortolkning af det traditionelle telthus," sagde arkitekterne. "Vi ønskede at skabe en dialog mellem de to mængder, mellem fortid og nutid." Projektteamet besluttede at bevare udseendet af det gamle hus og tilføje en origami-lignende moderne udvidelse.

"Den ekstra mængde var designet til at indeholde et luftigt opholdsstue, mens det oprindelige hus ville indarbejde de resterende nødvendige rum til et familiehus," sagde arkitekterne. "De to mængder blev placeret på et stort trædæk for at skabe kontinuitet. En udvidelse af dækket er også vært for poolen, terrassen og en haveplads. "

En række materialer og teksturer gør hjemmet, nu 1.937 kvadratmeter, engagerende og behageligt. Eksponeret beton, træbjælker bjærget fra den oprindelige bygning, sølv travertin plader og egetræsgulve kombineres for at skabe indbydende interiør. [Fotografi af Radu Malaşincu]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar