Box-lignende hjem med smalle vinduer og en klatrevæg

Med over 20 års erfaring formår arkitekterne på Carney Logan Burke altid at gøre hvert projekt genkendeligt og innovativt. I årenes løb har deres design tilgang udviklet sig, men har også i det væsentlige forblevet det samme, hvilket er markeringen af ​​en veldefineret stil. Hvert projekt skal svare på et bestemt sæt betingelser og krav, og selvom der altid er uventede udfordringer, klarer arkitekterne at overvinde dem ved at vedtage en åben og samarbejdsmæssig tilgang og ved at finde inspiration i lokationen og omgivelserne.

Studiet blev grundlagt i 1992 og har for nylig helt et meget interessant projekt i Jackson, Wyoming. Klienten, en lokal, ønskede at huset skulle have et moderne design og også være et lavprisprojekt. Et andet ønske var at opnå så lidt indvirkning på miljøet som muligt, samtidig med at huset skiller sig ud og står i kontrast med de eksisterende boliger i nabolaget.

Arkitekterne skulle håndtere et lille fodspor, der blev givet af områdets begrænsede bygningsareal. Men selv så lykkedes det at skabe et smukt 2.300 kvadratmeter hus med et rigtig interessant design og stilfuld arkitektur. Projektet blev opkaldt Cache Creek Residence. Det har et udvendigt beklædt i bølgepapet. Materialet blev valgt til sin smukke og unikke tekstur, dens holdbarhed, men også den lave pris, der hjalp arkitekterne til at holde sig inden for budgettet uden at opgive den unikke stil, de havde i tankerne for dette projekt.

Husets sorte ydre og det faktum at det er klædt i metal er elementer, der gør det skiller sig ud i modsætning til de nærliggende boliger. Men der er et par andre usædvanlige og ukonventionelle funktioner, der hjælper med det. Et af de karakteristiske egenskaber ved dette hus er klatrevæggen, der blev føjet til en af ​​sidevinaderne. Det er en sjov og legende funktion, der også giver adgang til taget. Fra deroppe er udsigten fantastisk.

MoreINSPIRATION
  • Vælge og integrere Windows i dit hjemmes design
  • Lavpris renovering tilføjer glamour til et 1920s hjem
  • Et lille eventyrhjem med klatrevæg og hyggelige lofter

Bygningen var designet til at ligne en kasse, så den har en kompakt struktur. Facaderne er gennemboret af lange og smalle vinduer og et par dæk og balkoner. De nederste niveauer huse funktioner som en stor garage, indgangen, et gæstesoveværelse og opbevarings- og brugsrum.

En trappe med metalrækninger fører ovenpå, hvor køkkenet, spisestue, opholdsstue og soveværelse er beliggende. Mange vinduer forbinder de to etager og tilbyder også masser af naturligt lys, hvilket gør interiøret lyst og frisk.

Indretningen af ​​dette hus er defineret ved brug af fed og levende farver. Køkkenet har for eksempel en lysegrøn flisebelægning, der skitserer hylderne og tælleren. Et åbent køkkenlayout og en mørk brun ø med en lys og side gør overgangen til stue og spisestue jævn og problemfri.

Resten af ​​de sociale områder har lyse oransje vægge, mens badeværelset blev malet en smuk skygge af turkis. For soveværelset valgte designerne en smuk chokoladebrun, der skaber en varm, elegant og behagelig atmosfære.

Soveværelset har adgang til sin egen åbne balkon hvorfra man kan beundre udsigten over de fjerne bjerge. Dette værelse har også bredere og større vinduer, der bringer mere lys ind i rummet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar