Hus med hjørne moderne pejs og glidende glasvægge

Nico Van Der Meulen Architects er et firma baseret i Johannesburg, Sydafrika. Det gennemførte mange projekter, herunder moderne boliger, og de er alle meget smukke. Denne er særligt interessant, fordi den har et iøjnefaldende design både inde og ude. Ydersiden er enkel og for det meste sort og hvid. Det, der er meget interessant, er, at to store mængder ser ud til at være helt udsatte for naturen. De har store glasvægge, der skaber en meget stærk forbindelse mellem indendørs og udendørs områder.

Disse udsatte mængder omfatter de sociale områder. De har et meget afslappet og stilfuldt udseende. Glasmuren er ikke kun et middel til at forbinde disse to områder, men også et element, der giver masser af naturligt lys. Inde er der mange iøjnefaldende detaljer. I stuen er der et meget usædvanligt "vandvindue", en original detalje, der smukt kompletterer hele den moderne og elegante indretning.

Stuen er faktisk mindre end forventet. Det er kun en del af det sociale område, og den har en behagelig lædersofa med en matchende brun tæppe, en minimalistisk gulvlampe og kontrasterende røde lænestole. Der er også en moderne pejs, der tilføjer en meget fremtrædende stil til indretningen.

MoreINSPIRATION
  • Sådan bruges gardiner med glidende glasdøre
  • Sectional Glass Garage Døre Brugt I Moderne Design
  • Sådan integreres eksponerede murvægge ind i din indretning

Køkkenet er et halvt åbent rum. Det har en køkkenø, der også kan tjene som bar eller arbejdsområde. Spisestuen har glasvægge på to sider. Men persiennerne kan nemt ændre hele atmosfæren i rummet, og selvom væggene er dækket, vil vinduerne ovenpå dem stadig give masser af naturligt lys. Det store soveværelse er meget stort og det har endda sin egen pejs. Hele huset er imponerende og et godt eksempel på moderne arkitektur.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar