Hus med swimmingpool i køkkenet

Vi ved alle, hvordan et normalt køkken ser ud og sandsynligvis de fleste af os har en. Normalt har køkkener en meget specifik funktion, og de er designet, bygget og møbleret som følge heraf. Modernismen ændrede en lille smule ansigtet af alt, der gjorde det lidt mindre stift og tillod kombinationer af stil og funktion, men intet af det, du har set, sammenligner med dette arkitektoniske vidunder, der præsenteres her. Elementet af nyhed er repræsenteret ved en pool i køkkenet.

Dette unikke element, der sandsynligvis er placeret på det mest usædvanlige sted, minder om bestemte tider med personlig dekadens. 70'erne betød for ejerne meget. At være ung og med den økonomiske og politiske situation, der tilskynder dem til at være oprørere, levede de sandsynligvis gode øjeblikke. Rock bands, chap gas og muskel biler tilladt disse unge at opleve øjeblikke af ægte frihed. Den præcise form for noncoformism skubbede ejerne til at bygge en pool lige midt i køkkenet.

MoreINSPIRATION
  • Martinek Residence med swimmingpool og privat gårdhave
  • Guitarformet swimmingpool
  • Moderne drømmehus med swimmingpool

Som ledet som det kan lyde, kan dette faktisk være et godt sted, hvor du kan have det sjovt og bruge kvalitetstid sammen med din familie eller venner. Hvad kan være bedre end en søndag eftermiddag, med din familie samlet sammen med venner at have sammen et godt måltid i badetøj. Hvis vi tænker på det usædvanlige arkitektoniske aspekt, skal vi huske på, at sandsynligvis mange mennesker, herunder mig selv, ikke ville have noget imod at svømme på et sted som dette, så jeg antager, at det ikke rigtig betyder noget, hvad andre tænker så længe vi føler os godt om det. {pics af Carl Dahlstedt og fundet på mixr}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar