Kaster et stort Housewarming Party

Flytter ind i et nyt hjem er helt sikkert en spændende tid! En ny start, et nyt layout, en mulighed for endelig at blive organiseret en gang for alle. Når du har flyttet og er færdig (eller i det mindste lavet en betydelig buk i) udpakker kasserne ... og kasser ... og flere kasser ... kan du føle at du er præsentabel for nogle gæster. Faktisk er dine venner og familie nok så ivrige efter at se dine nye grave, som du skal vise huset.

At hjælpe dig med nogle gode housewarming party hosting ideer, vi har oprettet en guide til at hjælpe dig med at kaste ultimative housewarming fest. Disse er gældende for dit eget housewarming parti, eller du kan ændre dem lidt, hvis du søger at kaste en housewarming fest til en anden. Så gør dig klar til at åbne disse døre, fejre og nyd det nye hjem!

Åbent husformat.

Du vil først gerne afgøre, om dit parti vil være en sit-down affære eller åbent hus. Et husholdningsparti med åbent husformat er bedst for, når gæstelisten er større end det tilgængelige antal pladser. Opmuntre folk til at komme og blive så længe eller så kort som de gerne vil have og nyde godt selskab i dit nye hjem.

Paint Chip Housewarming Party Invitationer.

Dette er en sød og ny hjem-passende måde at sprede ordet om dit housewarming party. Malchip invitationer er også en hurtig og nem DIY, den perfekte ting til den travle nye indflydelse. {found on handmakemyday}.

Giv dit hjem et grundigt rengøring.

Du ved, at du elsker dit hus, men du vil gerne give dine gæster en chance for at blive forelsket ved første øjekast også. Få travlt i løbet af de dage, der nærmer dig dit housewarming party ved at spruce dit rum.

Åben dørpolitik.

Forudsat din gæsteliste indeholder tætte venner og familie (oversættelse: folk, du generelt kan lide), skal du forsyne frontdøren åben for at fremme en aura af afslappet mingling. Dette hjælper folk til at komme ind og virkelig gøre sig hjemme.

House Tours.

Lad os se det i øjnene: Så meget som dine gæster nyder at se dig, er det nok den primære årsag til, at de er på din indkvarteringsfest, at se hvad du har gjort med stedet! Vær generøs i at tilbyde og tilbyde hus ture til enhver interesseret gæst som festen fortsætter.

Sunshine-farvede servietter.

Disse en-of-a-kind servietter har den frie flydende skønhed af slipsfarve med smukke naturlige silhuetter. Brug blæk-o-farvestof på linnedservietter til dette overraskende hurtige og nemme DIY-projekt. De vil gøre din indendørs fest føler så unik som dit hjem. {Found on campmakery}.

Vis menuen.

Hvis din mad er i søde beholdere, eller hvis det ellers kan være mindre indlysende at identificere, er det en god idé at oprette et menukort for at hjælpe dine gæster med at læse lækre.

DIY Paint Chip Utensil Holders.

Med et nyt hus kommer uundgåeligt ny maling. Giv maleriprocessen et nøgle - eller et sæde med ære - ved at bruge malingchips som en del af din indretning til hjemmet fest. Søm hurtigt nogle farveprøver til at holde servietter og redskaber til dine gæster. Sød og nem.

Paint Chip Garland.

Taler om maling chips (den sidste, vi lover) ... Smid lidt op på rækværk, pejs eller endda en mur ved mad til øjeblikkelig festivitet. Igennem er paint chip temaet en fantastisk for housewarming parties - billig, brugerdefineret farvet og passende tematisk. {Fundet på thesquirrelnextdoor}.

Udendørs Hegn Garland.

MoreINSPIRATION
  • En vejledning til planlægning af en Housewarming Party: Detaljer, Quick Ideas og Prep!
  • Oprettelse af et Housewarming Party med DIY Decorations
  • Idéer vil gøre dit Housewarming Party Hit i nabolaget!

Sandheden er, kranser (uanset hvad de er lavet af) giver øjeblikkelig festlighed til ethvert rum. De er hurtige og nemme at lave, og de kan sættes op og tages ned og genbruges igen og igen. Den perfekte indretning til hjemmet fest, indvendigt eller udadtil.

Post-It Note Guest Wall.

Snarere end at gå til den formelle gæstebogsrute, kaste nogle post-it noter på en væg med en note til gæster for at underskrive en. Dette er en stor moderne fortolkning og en sjov måde at samle gæsternes ønsker på. {Found on cocokelley}.

Creative Guest Thumbprints.

Skits eller vedhæft et billede af dit nye hus på et stort stykke tykt hvidt papir. Har blækpuder til rådighed for gæsterne at tilføje et tavle "ballon" til huset. Dette vil være et mindeværd at skat i de kommende år.

Finger Foods Reign Supreme.

Medmindre din housewarming fest er af sit-down middag sort, er fingerfood den ultimative fest mad. Friske frugter og grøntsager, oste og brød / kiks, og nogle kolde nedskæringer eller sushi wraps er fantastiske ideer. {Fundet på designimprovised}.

Opret et rum til housewarming gaver.

Selvom de måske ikke kræves eller forventes, housewarming gaver er en traditionel del af at komme til en housewarming fest, og nogle af dine gæster vil nok vise sig med noget. Har et sted klar til at modtage disse, hvad enten det er et særligt rum på køkkenbordet, et sidebord i stuen, et hjørne på terrassen eller konsollen i indgangen.

Lager badeværelset.

Selvom det er et nyt hjem, vil du sørge for, at badeværelset er tilstrækkeligt prepped og på lager - det sidste du har brug for er et møde med en tom toiletpapirrulle. Friske håndklæder, TP, sæbe og et rent spejl vil gå langt i at opfylde dine gæsters behov.

Arranger møbler for nem strømning.

Det kan ikke være det ideelle layout for dit rum, eller det du foretrækker, men i løbet af din housewarming parti er det en god idé at holde møbeldesignet ret åbent. Sørg for, at gangbroer er tilstrækkeligt brede til komfortabel passage igennem eller endda kort sammenkomst. Dine gæster vil sætte pris på, selvom det kun er ubevidst, det ekstra åndedræt.

Mason Jar Flower Vases.

Inden du laver din mason krukker ned til opbevaringsrummet, sæt dem til at bruge som indretning til din housewarming fest. Bundet sikkert til pinde og fyldt med friske blomster, de laver en indbydende og farverig gangbro. Eller bare fyldt med blomster og placeret i hele huset, er de lige så glade.

Simple Drinking Cups.

Mens engangs kopper er bestemt acceptabel (opmuntret?) Part-ware, kan nogle mennesker mærke behovet for at behandle deres gæster til noget lidt mere omfattende. Mason krukker er en simpel og afslappet ide til at drikke kopper på din housewarming fest, og stribede stråer skabe et charmerende udseende.

Hot & Cold Foods.

Hvis du giver en blanding af varme og kolde fødevarer, er du mere tilbøjelig til at have noget tilgængeligt for alle, og en farverig spredning til at starte! Taler om farve ... vi vil anbefale at holde væsker til det klare udvalg. Intet værre end "dåb" et nyt hjem med nogle røde slagflader.

DIY Flamingo Straws.

For noget simpelt og lidt ud over det, vil disse nemme at lave flamingostræer glæde gæster i alle aldre ... og oplyse drikker af alle typer. En god måde at tilføje farve og sjov på. (Fuld vejledning til rådighed.)

Hang Paper Lanterns Outside.

Når vejret tillader det, kan du opmuntre gæsterne til at fortsætte festlighederne udenfor, efter at husture er afsluttet. Gør dette ved at dekorere udendørs, som vil invitere gæsterne til at vandre udenfor og forhåbentlig forblive et stykke tid!

Uddel Party Favorits som gæster forlader.

Disse enkle, twine-wrapped brune poser ser lidt ud som bevægelige kasser og er en tankevækkende, sjov festpose til gæster i alle aldre. Fyldt med slik, de er en sød måde at sige "tak skal du have"For din gæstes støtte.

Frem for alt, nyd denne gang med dine kære. Et nyt hjem er en spændende ting, men sand glæde kommer fra folkene i dit liv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar