Idéer vil gøre dit Housewarming Party Hit i nabolaget!

Fra mad til udsmykning er der mange måder at gøre din boligfødselsfest mere end bare en måde at møde naboerne på og vise din nye pude. I stedet gør det til en aften at huske! Sæt dine DIY færdigheder til prøve og pas på små detaljer ved at dyrke en begivenhed, alle vil blive wowed over. Disse ideer og tip vil gøre din housewarming party hit af kvarteret. Tjek dem ud nedenfor!

Themed Food Spread

Italiensk, mexicansk, amerikansk eller morgenmad, tema din mad sprede og oprette en menu, der meshes godt. Det vil også være sjovt for dine gæster!

Varm glæder sig over

Sørg for at din veranda og hoveddør har en indbydende fornemmelse. Velkommen dine gæster varmt med den rigtige slags indretning.

Tilføj Easy Bites

Ikke alt skal være indviklet eller gourmet, i stedet tilføj nogle nemme bid til bordene. Smukke osteplader er altid lidt ramt på fester.

Udfyld adressebogen

Angiv din adressebog og få alle dine gæster til at komme ind og skrive ned deres oplysninger. Det er en nem måde at få en detaljeret opgave gjort på ingen tid!

Unikke drikkestationer

Tænk på at oprette drikkestationer på nogle få steder omkring hjemmet og værftet. Og gør det på en mere unik og stilfuld måde.

Gør det hele bidt

Gør det nemmere for festerne og opret en menu fuld af bide-størrelse mad. Du skal ikke bekymre dig om, at alle får en stor, heapende plade. I stedet kan de vælge og bide, hvad de vælger.

Vær opmærksom på tiden

Aften sager bliver mere formelle og dagtimerne bliver mere afslappede. Vær opmærksom på dette, når du forbereder.

Snap Photos

Tag din polaroid og flyd den rundt om festen! Sørg for at fange minderne om disse store begivenheder! Og dine gæster vil elske interaktionen.

Tjek vejret

Må ikke sidde fast med en udendørs fest på en overskyet dag fyldt med regn. Har en backup plan!

Stænk rundt om balloner

Lav en sti fyldt med festlige balloner eller bare få dem til at flyde rundt på første sal. Balloner kan gøres på en super posh måde, og vi elsker denne idé!

Indstil en Photobooth

En del af festindretningen eller baghaven kan være en funky photobooth for alle at deltage i. Placer det polaroid her!

Kast vandballoner

Hvorfor ikke? Tilføj dette til baghaven for varmere vejrforhold og slut på en sjov, høj note! Ungene vil helt sikkert elske det!

Gør det en filmnat

Du kan temmere arrangementet endnu mere ved at vise en film i baghaven også! Gør det behageligt, og alle kan slappe af lidt.

Med en Popcorn Bar

Hvad er en filmnat uden noget popcorn? Tilsæt nogle påfyldninger også, chokolade, salt, ekstra smør, Ranch krydderier, kanel og meget mere!

Husk de nonalcoholic Sips

Børn vil helt sikkert være til stede, og ikke alle på festen vil gerne have alkohol i deres forfriskninger. Sørg for, at du også har nogle ikke-indstillinger.

Pak og dekorér

Du behøver ikke at have alt klar og gå, men har alt udpakninger og sørg for at dekorere lidt. Glem ikke at hænge lidt kunst til stemning.

Vis dine bedste visninger

Cater madborde og drikke stationer omkring de bedste dele af hjemmet. Vis de bedste udsigter og mest stilfulde steder.

Afspille musik

Opret en fantastisk spilliste også! Har musik kører på en løkke for at skabe den indbydende og sjove atmosfære, du vil rooting for.

Is er velkommen

MoreINSPIRATION
  • En vejledning til planlægning af en Housewarming Party: Detaljer, Quick Ideas og Prep!
  • Oprettelse af et Housewarming Party med DIY Decorations
  • Kaster et stort Housewarming Party

Is er velkommen, især om sommeren. Du kan også oprette en sjov "bar" oplevelse med denne ide også.

Vær ikke bange for at dekorere

Du skal selvfølgelig indsmykke dit hjem, men vær ikke bange for at tilføje ekstra festdetaljer også. Garland, pom-poms og streamers kan udføres på unikke og fashionable måder.

Giv glasmarkører

Uanset om det er et bånd eller en kridtetiket, er det vigtigt at markere alles drinks. Ingen ønsker at nippe fra en fremmed kop.

Tænk om komfort

Fra fans til tæpper, tænk på dine gæsters komfort. Hvis det er koldere udenfor, skal du sørge for at holde venner og familie varm og omvendt. {Found on thejunkdrunk}.

Tilføj ekstra belysning

Opret stemning med stearinlys og lanterne! Det tilføjer en sofistikeret appel til dine aftenfirmaer eller en mere sjov og festlig stemning.

Server kabobs

Kabobs er nemme at prep og gæster elsker dem! Fra frugt til oste og kød vil både unge og voksne tage fat i dem og køre. {Fundet på byphanielynn}.

Forbered en beskedvæg

Tag nogle klæbende noter og lav en "besked" væg som en anden måde at interagere med dine naboer. De kan skrive ned sjovt velkomne beskeder eller endda deres telefonnumre og adresser! {Found on cocokelley}.

Send dem hjem med cookies

Hvilken slags hjemmeværelse involverer ikke cookies? Brug dem som dessert eller noget at sende hjem med dine kære og nye naboer. {Found on mydirtyaprons}.

Få kreativ med plads

Tilføj ekstra plads omkring huset, for når gæsterne ønsker at tage aflastning. Men vær kreativ med det! Tilføj gulvpuder og lignende i hjørner og kroge.

Tænk over, hvordan huset lugter

Lys nogle stearinlys, kog nogle kanel og appelsinskal på komfuret ... gør noget for at gøre dit hus lugt lige så godt som det ser ud.

For The Kids

Hvis du inviterer til kiddoerne i kvarteret, så gør noget specielt kun for dem. Måske kan en vandpistol station i baghaven! {Fundet på firsthomelovelife}.

Opsæt en smors bar

Til udendørs anliggender skal du starte en ild og opsætte et sted for at opbygge en make smore. Det er super nemt at gøre og et absolut hit blandt jeres festgæster. {Fundet på apumpkinandaprincess}.

Tilføj Champagne for at fejre

Det er en fest efterpå, så hvorfor ikke tilføje champagne til blandingen. Lav sangria med boblerne eller bare toppen af ​​et glas eller to til en velkomstbrød.

Interagere med dine gæster

Sørg for at have det sjovt med de nye naboer også. Opsæt nogle udendørs spil eller få nogle kort rundt om huset for at spille et hurtigt spil Rummy eller War.

Chic din grill

Selvom du har afslappet mad, chic op den måde, det serveres. Krydderierne og redskaber kan beskrives meget mere fashionabelt end det, vi alle er vant til. {Fundet på karaspartyideas}.

Opbyg en opskriftskasse

Har alle, der går gennem døren, skrive en opskrift. Dette er en anden god måde at få alle til at blive involveret og snakke. {Fundet på tredive måneders dage}.

Sig tak

Glem ikke at skrive tak noter til alle, der dukkede op! Håndskrevne bogstaver er den bedste form for taknemmelighed.

Hideaway The Breakables

Bare et tip, før alle viser sig, sænk breakables. Der er ikke grund til dit helt nye hjem at blive brudt i så bogstaveligt.

Forbered badeværelserne

Vær opmærksom på detaljerne i badeværelset også. Tilsæt nogle friske blomster og stearinlys for at gøre det lidt mere gæstevenligt.

Tænk over pletter

Hvidvin, champagne og mousserende vand er ingen gode måder at holde sig væk fra. Igen, bare et andet tip til at holde dit nye hjem ... NYT!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar