Hvordan ser en kontorbygning på Annual Architecture Award ud!

Træningscenter, serverrum og de sorte barer fra vinduet på hvert kontor tiltrækker mest opmærksomhed i Futura Office Building, kontorbygningen, som blev tildelt i 2007 i Bukarest Architecture Annual og hovedkontoret for integratoren Power Net Consulting.

Bygningen blev lavet af firmaet, der vandt Grand Prix TECON Design Architecture-sektionen i Bukarest Architecture. Futura Office Building blev bygget i 2004-2006, og investeringen var omkring 0,9 millioner. Opførelse af Power Net Consulting ejes i samarbejde med arkitektkontoret TECON Design var den første kontorbygning på Mihai Eminescu Street. Bygningen består af fire etager og et brugbart areal på ca. 1.300 kvadratmeter.

Her er hovedkvarteret for tre virksomheder: System Integrator Power Net Consulting, en lovpraksis og uddannelse og konsulentfirma Computer Power Software Consulting, medlem af Power Group. Et konsulentfirma, sidst i år, åbnede et træningscenter, hvor ledelsen ønsker at komme til 1.000 studerende i år for virtualisering.

MoreINSPIRATION
  • LEMAYMICHAUD Arkitektur Design Kontor
  • Loft arkitektur kontor i Timişoara, Rumænien
  • EPayment hovedkvarter fra Bukarest

Futura Office Building er tæt på metrostationen Obor, medarbejderne har mulighed for at gå på kontoret i bil og offentlig transport. Power Net Consulting er en af ​​de største udbydere af integrerede løsninger i Rumænien. Virksomheden blev grundlagt i 1999 af Emil Munteanu, Eduard Dmitriev og Stefan mustache. {Fundet på wallstreet}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar