Hvordan vælger jeg mal farver for et nyt hus?

Hvordan vælger jeg mal farver for et nyt hus?
Hvordan vælger jeg mal farver for et nyt hus?
Anonim

Plukke farver til et nyt hus er et af de mest afgørende trin, da det faktisk tilføjer karakter til dit hjem. Hvis du tilfældigvis vælger farver, der er bogstaveligt talt bla, vil dit hus vise sig featurløst og fladt. Men hvis du lander op med at vælge fed nuancer, kan det overvælde strukturen. De bedste farver vil være dem, der fremhæver egenskaberne i dit hus og øger krumningsappellen.

Image
Image

Vælg farver til stuen - Stue er et af de vigtigste steder i huset, da dette er stedet, hvor du vil have folk til at føle sig velkommen. Når du ser på farveindstillinger til stuen, så prøv at overveje farver, der er stilfulde, varme såvel som praktiske. Du kan vælge to farver til at generere en ordning eller blot holde sig i neutrale farver. Gul og blå kan bruges til at få klassisk landsideudseende, eller vægge kan være klædt i blodrød for at lave en blodopgave. Dette er området, hvor du faktisk kan tillade din fantasi at gå vildt.

Image
Image

MoreINSPIRATION

Hvordan man vælger en soveværelse maling farve?
Hvordan man vælger en soveværelse maling farve?
Hvordan man vælger stuen farver
Hvordan man vælger stuen farver
Sådan vælges den rigtige mal Farve til dit hjem
Sådan vælges den rigtige mal Farve til dit hjem

Vælg farver til køkkenet - Køkkenet er et appetitligt værelse i huset, der tegner venner og familie for at nyde sammen. Farverne til køkkenet skal være sådan, at det inspirerer dig hver dag og tilskynder til den fælles ånd. Fra håndmalede teglmalerier til rubinrøde køleskabe kan farverne i køkkenet variere fra klassisk til kitschy. Et kromatisk og hvidt skema er naturligt og smagfuldt og vil gøre rummet til at være skarp og moderne. Alternativt kan du endda vælge flere toner af en enkelt farve til en monokromatisk skitse eller eksperiment med et komplementært farveskema til et øjenindkaldende udseende.

Image
Image

Vælg farver til soveværelset - Et soveværelse er et privat rum, der tjener som et personligt tilbagetog, hvor du vil opnå maksimal afslapning. Farverne til dette rum skal afspejle dit indre selv, og dit eneste forsøg skal være at sprede dine yndlingsfarver, som du er den mest komfortable til. Et moderne og smukt soveværelse kan skabes ved at lægge neutralerne, hvorimod en dramatisk boudoir kunne blive tæmmet ved at lege med røde og purpur.

Image
Image

Valg af farver til badeværelset - Dit badeværelse vil være dit fristed, et tilbagetog væk fra verdens kaos. Et afslappende og stressfrit spa-badeværelse kan skabes ved hjælp af vandige farver, der afspejler havet. Alternativt kan stænk af syre pasteller også vælges til at injicere noget energi hver morgen. {Billedkilder: 1,2,3 og 4}.

Populært emne.