Hvordan jeg blev en køkken designer

Jeg ved, at mange mennesker drømmer om at blive en slags designer en dag. Jeg erkender også, at jeg drømmer om at blive en tøjdesigner, men er bare en drøm, som en dag ved, hvem der ved. I dag for dem, der ønsker en lille inspiration, har jeg spurgt Susan Serra fra Thekitchendesigner at fortælle os sin historie om hvordan hun blev køkkendesigner. God fornøjelse !

Jeg tror, ​​man kender tidligt i livet, hvad ens lidenskaber er. Disse lidenskaber kan bevæge sig ind i interesser og arbejde, der kan vare en levetid og være meget tilfredsstillende. I en tidlig alder var jeg interesseret i, nej, lidenskabelig og arbejdede med plads i hjemmet.

Jeg indskrev Parsons School of Design, og undervejs blev det klart for mig, at min stærke interesse var designet af køkkenrum. Vejen mod at være en køkken designer, er dog ikke en lige vej! Uddannelse og uddannelse kan komme fra flere områder og discipliner, og bør. Til sidst blev jeg en NKBA medlem (National Kitchen and Bath Association) og arbejdede mig mod at blive a CKD ( Certificeret Køkken Designer )

Der er også erfaringskolen, da intet kan erstatte ægte, levende, klienter og deres unikke behov. At have en mentor er også vigtig. I mit tilfælde begyndte min erfaring med det, jeg kalder en dåb i brand! Kort efter begyndte mine NKBA-studier og startede arbejde i en høj ende køkken udstillingslokale forlod butiksholderen at tage arbejde på NKBAs kontorer, den næste stat over, og efterlod mig uerfarne at styre showroom og design køkken!

Min første klient (nogensinde) var en cranky, ældre, malpractice advokat med et historisk registreret hjem og et stort budget! Hans entreprenør var lige så skarp. Faxing mine planer og ideer til min arbejdsgiver gemte dagen. Køkkenet var perfekt, og jeg var på vej!

På vej, gennem en blæsende vej, til at arbejde med en lidenskab, altid. At vinde priser, foredrag på køkkener, få mit arbejde udgivet ofte, til at opbygge et online-fællesskab (den eneste ene) for professionelle køkken- og baddesignere, bliver en go-to-source for redaktører, og at blive bekendt med nogle af de allerbedste blogs, som f.eks. Freshome.com, altid på min liste for materiale, der får mig til at glæde mig i mit arbejde for (unfortunately) lange perioder, på udkig efter nye, friske ideer!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar