Sådan kan du opdatere et gammelt badeværelse

Det tager et stykke tid for et badeværelse at blive kedeligt og forældet, men når den tid kommer, gør dig klar til en makeover. Et par ændringer og et par tilføjelser kan virkelig gøre en forskel. Det er ikke nødvendigt for hele designet at blive ændret. Du skal bare vide, hvad du skal fokusere på.

Forsøg at erstatte de gamle armaturer med nogle nye. Hvis badeværelset mangler opbevaring, så tilføj nogle. Du kan sætte et vægmonteret skab i et hjørne eller over toilettet. Hvis dit badeværelse allerede har tilstrækkelig opbevaring, skal du blot give kabinetterne en hurtig makeover. Skift farve, hardware eller linje interiøret med tapet.

MoreINSPIRATION
  • Før og efter lyse gæstebadeværelse makeover
  • 15 måder at opfriske dit hvide badeværelse med stil
  • 9 måder at bringe stil på badeværelset

Du bør også tænke på at få nogle nye lysarmaturer. Få noget lyst og iøjnefaldende, men lille og praktisk. Dette kan også være en mulighed for at tilføje nogle farver og for at ændre stemningen i rummet også ved hjælp af lys.

Maling af væggene eller loftet i en anden farve er også en mulighed. Dette er garanteret at give badeværelset et nyt udseende. Spil med farver og tilføj et dristigt spark til indretningen. Og hvis du er den kreative og smarte type, kan du lave dit eget tapet ved hjælp af magasiner, eller du kan tilføje et par sjove tilbehør. Sæt et nyt brusebad, få nogle nye håndklædestativer, etc. {fundet på apartmenttherapy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar