Hvordan man opnår en kyststil

Der er noget ved havet, der fremkalder den tidløse følelse af fred og organisk meditation. Det er ikke underligt, at folk vil have den følelse indarbejdet i deres eget hjem - en kyststil er komfortabel, indbydende og jordforbundet. Det er individualiseret, beroligende og charmerende. Det er en stil, der har magt til at få en til at føle sig som om han / hun er på ferie, selv midt i dagligdagens kaos.

Kendsgerningen om kystnære stil er trods sit navn, at den ikke behøver at oversætte til at betyde "på stranden". Kyststil kræver ikke nødvendigvis søstjerner og surfbrætter, selv om det sikkert kan, hvis boligejerne elsker disse ting . Det er skønheden i denne stil. Det er meget personligt og i sidste ende er mere af en følelse end en stil - en rolig og altid så mild breeziness, der charmerende sidder sammen med livets travlhed.

Coastal Style: Lys & Naturlig Farve Skema.

Få design valg gør mere for at holde atmosfæren lys og luftig end en bogstavelig oversættelse af at holde tingene lyse og luftige. Lyse farver er mindre dramatiske, mindre mærkbare og mindre effektive end dristige farver ... hvilket gør de samme nuancer perfekt til en kystindstilling. Når du vælger din farvepalette til en kyststil, skal du være inspireret af farverne på havet - hvide bløde skyer, mousserende turkisvand, skinnende sand og værdigt gråt drivved for at nævne nogle få. Behold disse farver, og du vil holde en ubestridelig følelse af kysten i dit rum.

Kyststil: Plank Wood Walls. Der er intet mere charmerende og jordnært end plankede trævægge i et rum, og det er sandt i kyststilet såvel som andre. Malede hvide, plankede vægge er et perfekt kystlandskab for enhver plads, hvad enten det er et soveværelse, spisestue eller stue.

Coastal Style: Nautical Art & Accents.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man opnår en svensk stil
  • Hvordan man opnår en tropisk stil
  • Hvordan man opnår en spansk stil

Ved at tage kyststangen "kystnære" bogstaveligt talt, kan du nemt inkorporere alt at gøre med havet ind i dit hjem indretning accenter for en øjeblikkelig kystnære følelse. Tænk maritime kort, trunks, jute reb, endda havfugle replikaer. Hvide, gauzy gardiner får dig til at føle, at du nyder en god havbrise, selvom kysten er hundredvis af kilometer væk.

Coastal Style: Casual & Living-In.

Ligesom på vej til et strandhus til ferie giver en følelse af ro og afslapning, er varm og venlig sindsro navnet på spillet i et kystområde. Hold tingene lyse og ikke for tunge ved at bruge tilgivende tekstiler og en række forskellige teksturer. Slouchy slipcovers over polstrede møbler giver folk en fornemmelse, at du byder deres synke ned og forbliver et stykke tid.

Kyststil: Udvendige elementer bragt indendørs.

Overvej den udvendige karakter af kurvmøbler og lygte-stil belysning. Disse er primære kandidater, udenfor eller indenfor, for at bo i et rum med kyststil. Indarbejde ting fra havet er en bogstavelig måde at bringe udenfor genstande inde - tænk drivved, sand dollars, hav stjerner og skaller. Alle skaber en håndgribelig følelse af kystnære charme.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar