Hvordan man opnår en traditionel stil

Elsker du følelsen af ​​varme og velkommen i et hjem? Graver du mod en stil med rig trøst mere end formalitet? Den koloniala ærafødte traditionelle stil kan bare være hvad du leder efter. Mens inspiration til denne stiltype kommer fra fortiden, er det i sidste ende om komfort, varme, fortrolighed og behageligt forudsigelig orden.

Symmetri og Balance. Som nævnt har den traditionelle stil altid været funktionel og komfortabel. Fra din arkitektur til dine møbler, skal du lade en iboende følelsesorden herske i rummets layout. Placer store, tunge møbler overfor større brændpunkter, såsom en pejs eller vinduer i konventionelle arrangementer, der arbejder for at visuelt afbalancere rummet.

Holde en fornemmelse mod selve rummets akse, skabe strukturerede konversationsenheder med møbler. Det er en god idé at gruppere og arrangere møbler (som vil være behagelige i sig selv ... men vi kommer til det senere) symmetrisk når det er muligt.

Varm farvepalet. Inspireret fra en tid, hvor et hjems farver var varme og omslutter, opretholder traditionel stil brugen af ​​rige, værdige farver i dag. Farver er ikke det centrale i et traditionelt rum; snarere tager de backstage og er glade for at give varme til rummet samlet.

Neutralens mest neutrale (think beige, tan, taupe) er en grundpille, især når de kombineres med dybere, rigere toner af brun, blå, rød og grøn. Et trick at spille med farve i et traditionelt rum er at holde tingene tone-på-tone - hvis du elsker en lysere og mere moderne farve, kan du for eksempel hjælpe med at blødere og arbejde i et traditionelt rum ved at forene det med lignende men mere begrænsede nuancer.

Rige, varme trætoner. Mørkere trætoner fører vejen i traditionel stil. Tænk eg, mahogni, valnød eller kirsebær, mahogni, eg. Du vil have en følelse af nærvær og dybde i din brug af træ, som nogle gange er svært at opnå med blonder skov og bambus. Selvfølgelig behøver dit traditionelt stylede rum ikke være helt dækket af træ for at blive vellykket - selv små detaljer (for eksempel cedertak bjælker eller kirsebærrækninger på en fløde trappe) bære udseendet af sofistikeret hygge hjem.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man opnår en marokkansk stil
  • Hvordan man opnår en toscansk stil
  • Hvordan man opnår en eklektisk stil

Skræddersyede og raffinerede møbler. Traditionelle værelser ligger langt fra skarpe vinkler og barske linjer. I stedet omfavner de bløde kanter og kurver og overdådighed. Møbler er normalt polstret og ret formelle, men er designet til at invitere folk til at synke lige ind gennem deres omhyggelige samtalefremmende arrangement.

Opt for skørt stykker for at give en følelse af hygge og at afbalancere benet af tabeller og andre stole. Sørg for, at hvert stykke er behageligt og indbydende i sig selv, og at der er nok puder til at tage.

Hyggelige og indbydende tekstiler. En stor del af traditionel stil er dens overflod af stoffer. Draperier eller andre vinduesbehandlinger i righoldige traditionelle stoffer (tænk damask, fløjl, chintz) vil sandsynligvis indebære masser af stof, der falder yndefuldt på gulvet. Mønstre, der finder sted i traditionelle rum, er tilbøjelige til at være (ingen overraskelse her) traditionelle mønstre - blomster, plaider, striber og selv toile.

Du er velkommen til at blande og matche mønstre for at opfriske dit rum, men sørg for at holde en tæthed på farvepaletten. Ikke-tekstil tekstiler spiller også en vigtig rolle; Vælg krystal udsmykninger på belysningsarmaturer, varmere metaller (bronze, messing, kobber) til VVS og forgyldte rammer til illustrationer.

Dignified Trim og støbegods. Måske er det første du bemærker, når du ser et traditionelt rum, den smukke håndværkers efterbehandling - lister fra gulv til loft og trim rundt om alle arkitektoniske elementer.

Disse detaljer kan variere alt fra meget udsmykkede til meget enkle - nøglen til at hjælpe dem med at opretholde en traditionel stil er den visuelle vægt, de bærer, uanset indviklingen. Du vil have de arkitektoniske elementer i rummet, ikke bare møblerne, for at føle sig helt statelige, og materielle trim udfører dette.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar