Hvordan man opnår en vintage stil

Så du vil have vintage stil, gør du? Her er sagen: "vintage" er en stil med mange fortolkninger og meninger. Nogle mennesker henviser til "vintage" som noget, der tidligere var ejet eller brugt, uanset om det var fem år siden eller 500.

I virkeligheden er vintage imidlertid en stil, der teknisk set refererer til alt mellem 20 (eller nogle sige 50) og 100 år gamle. (Alt ældre end 100 betragtes som antikke.) Vintage stil er forbundet med stykker fra en bestemt æra eller tidsperiode, der har modstået tidstesten og stadig stilfuldt relevant i dag.

Den nederste linje i vintage stil er at indsamle og indarbejde elementer, der giver dig fornøjelse. Men for at skabe en sammenhængende vintage stil, vil du gerne overveje et par ting. Som for eksempel forestiller du din samlede vintage-inspirerede æstetik? Teknisk set er varer fra 30'erne og 60'erne begge vintage, men det ville være mere fornuftigt at vælge en (give eller tage et årti) og holde fast ved det.

Vintage Style Tip: Repurpose vintageartikler til moderne brug. Vintage stil behøver ikke (og bør ikke) betyde charmerende-men-forfærdeligt nedslidt. Vintagerammer kan omstilles til smykker arrangører / displays ... som måske tjener dobbeltarbejde som illustrationer? Og husk på, at et fantastisk vintage stykke næsten næsten enkeltvis kan bære stilen overalt i rummet, med blot nogle få enkle detaljer (f.eks. En vintagekolander hængende fra køkkenvæggen).

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man opnår en eklektisk stil
  • Hvordan man opnår en fransk landestil
  • Hvordan man opnår en hytte stil

Vintage Style Tip: Embrace charmen af ​​ufuldkommenhed. Vintage stil handler om at fejre stilen gange forbi. Nogle gange er den bedste måde at gøre dette på at lade beviser for gange gået glans! En lille tåre i en vintage tæppe top, nogle (eller mange) scuffs på metalet og afskårne maling overalt - det er de ting, der slutter et vintage stykke til os. Selvfølgelig er alles toleranceniveau for ufuldstændighed anderledes, men beslutter hvad der virker for dig og lad det være. Sørg altid for det, på trods af stykkernes ufuldkommenheder (uanset hvad de måtte være), de er sikre og sanitære.

Vintage Style Tip: Farven er sjov, og sjov er god. Afhængigt af hvilken æra du er fokuseret på at genskabe i dit rum, vil visse farvepaletter spille en vigtig rolle i at gennemføre din æstetiske gennem succes. Hvis du går til mere af en art deco vintage stil (tænk: 1920'erne gennem begyndelsen af ​​1940'erne), vil du gerne indarbejde lettere og mere neutrale nuancer, måske med metalliske undertoner. Måske kastes en pastel eller to i god målestok. Hvis du er tiltrukket af en Mid Century Modern vibe, vil du gøre det godt med dybere, dybere toner. Uanset hvad du beslutter, omfatter vintage stil som regel farve! Det tilføjer til charmen.

Vintage Style Tip: Bland og match og stykke sammen. Blanding og matchende fundne, charmerende stykker vil i sidste ende etablere din vintage stil. Bare vær sikker på at binde alt sammen på en eller anden måde, efter farve eller ved at parre dem med lignende genstande. Udskift eksempelvis loft-fans med antikke lysekroner. Mal en gammel kirkebænk en farve, som du allerede har i rummet - i dette tilfælde loftet. Nyd det sjove i parring sammen usandsynlige stykker.

Vintage Style Tip: Brug tekstiler kreativt og muntert. En sjov vintage tip er at være lidt uventet i din brug af ressourcer - for eksempel bruge "søde" ressourcer i robuste roller og omvendt. Hæng en stor ramme fra nogle bånd eller brug hårdtarbejde til dine gardiner. Dette er uventet og dejligt og giver en charmerende vintagefølsomhed. Husk, at alt ikke behøver at være vintage for at du skal have vintage stil!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar