Sådan opnår du en fantastisk skandinavisk indretning

Skandinavisk indretning bliver meget populær til 2013/2014 hjemmedesign. Her er tips om, hvordan du føjer det til dit boligareal og infunderer dit hjem med en skarp trend.

Hvad er skandinavisk dekor?

Skandinavisk indretning er repræsenteret af elegance og lethed, afsked med et lille hyggeligt hjemmedesign, der smides ind for godt. Udseendet indeholder nogle vigtige aspekter, som fx følgende.

Forfriskende trætoner.

Blonde skove, som hvidt fyr, er ofte populære valg, når du designer dit hjem i skandinaviske påvirkninger. Farver, der afspejler trætoner, såsom lysegul og neutrale, er også gode valg til dit rums farveskema.

En smule af brand mod is.

Tilsæt lidt fieriness og finesse til dit interiør med en smule rød. Denne farve er stor i små udbrud med skandinavisk indretning. Det giver en følelse af moderne og trendy smag til udseendet. Hold dig dog til et begrænset farveskema. Som du kan se på billedet ovenfor, er den mindste smule lidenskabelig rød effektiv mod rene neutrale.

Møbler, der er en pust af frisk luft.

Lette stoffer og farver er vigtige, da det har naturlig lys, der strømmer ind i lokalet for at afslutte den luftige følelse.

Clean-Cut, No Fuss Lines.

MoreINSPIRATION
  • Kabinefeber: Hvordan man opnår kabinen Søg efter hyggelige, trendy indretning
  • Hvordan man opnår en svensk stil
  • Moderne skandinavisk bolig med kontrast indvendig indretning

Skandinaviske møbler er præget af rene, slanke linjer. Vær opmærksom på dette ved valg af møbler til værelset.

Geometri er også integreret i udseendet, så indarbejde nogle rektangler og cirkler. Geometrisk designede gardiner, som det ses på billedet ovenfor, fungerer godt, når de er sat i mod den lange og slanke sofa samt det rektangulære bord. Det handler om at blande modsætninger.

Softening Touches.

Du kan blødgøre de hårde linjer i et værelse ved at inkludere blomsterprints. Du kan få puder dækket af sådanne blomstermønstre eller have den rigtige ting i form af blomster på dit sofabord.

Stripes er også en skandinavisk dekor thumbs-up. De husker et nautisk udseende, men de er klassiske med ultramoderne flair.

Kunstnerisk Møbler.

Veldesignede og kunstneriske møbler udarbejder en erklæring. Brug moderne og iøjnefaldende design til genstande, du bruger regelmæssigt, såsom stole eller sofaer. Dette erstatter det verdslige med noget nyt og smukt.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar