Effektive måder at tilføje plads til et lille køkken

Det sværeste at planlægge og designe rum i huset skulle være køkkenet. Det er særligt vanskeligt, hvis køkkenet er lille. Derefter indbefatter alle de funktioner, du ønsker til værelset, kan vise sig at være en udfordring. Der er dog nogle få enkle måder, der ikke effektivt giver plads til dit begrænsede køkken.

Åbn hylder.

Grunden til, at åbne hylder er perfekte til små køkkener, er, at de giver masser af lagerplads og displayplads, men ser ikke så robust ud som skabe f.eks. Desuden kan de installeres næsten hvor som helst over døren, på bagsiden eller i hjørnerne.

Rullende vogne.

Vogne er de mindre versioner af en køkkenø. De har normalt opbevaring i form af hylder og kan bruges som prep-rum eller til servering af måltiderne. Bygget på hjul er de nemme at rulle fra et område til et andet og flyttes, hvor de er nødvendige.

Kurve.

Kurve kan bruges til at opbevare en lang række ting, fra servietter til rengøringsmidler og grøntsager. Du kan også bruge dem til at organisere dit køkken og til at gruppere genstande som krydderier. Brug dem til at frigøre tællerplads.

Trådkurve.

MoreINSPIRATION
  • 10 måder at maksimere plads i et lille rum
  • 6 gode måder at gøre dit vaskerum mere effektivt
  • 10 hjørne kabinet ideer, der optimerer dit køkken rum

Trådkurve er gode til opbevaring af mange små genstande som f.eks. Krydderør. De er meget rummelige, og du kan passe masser af ting inde, og fordi de ser gennem dig, kan du nemt identificere det emne, du har brug for, og tag det ud uden at gøre noget rod. De er også gode, hvis dit køkken har en landlig eller industriel indretning.

Hjørnehylder.

Lad ikke hjørner blive døde rum i dit køkken. En god måde at bruge disse ofte glemte rum på er at installere hjørnehylder. Du kunne altid bruge noget ekstra lagerplads, især på din prep station.

Bøjler.

Brug bøjler, kroge og stænger til at tilføje ekstra opbevaringsplads i dit køkken til ting som gryder og pander, som normalt indtager meget plads i skabene. På denne måde bliver de organiseret, lettere at gribe efter behov, og de giver dig mulighed for at spare masser af plads.

Drop bladborde.

Der er næppe plads til et almindeligt bord i et lille køkken, så i stedet for at afskedige ideen helt, få et drop bladbord. Det optager lidt plads mest af tiden og kan bruges som ekstra prep plads og det kan udvides i sekunder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar