Hvordan bringe Power Color Combinations i dit interiør

Hvert år ser hjemmets interiør farvetendenser på vej og går, og afhængigt af hvilke der er mere effektive ud fra et kulturelt, designmæssigt eller æstetisk perspektiv, har mange tendens til at sive ind i andre årstider i popularitet. Farver, der er stærke sammen og gør interiører stærkere, dramatiske eller iøjnefaldende betegnes "strømfarver". I 2011 har Color Trends-rapporten fået flere farver, der har gjort det stort i mode og i hjemdesign. Tag et kig på disse farvekombinationer og bemærk, hvordan nogen af ​​dem kan tage dit interiør fra almindeligt til blændende med deres introduktion til dit hjem.

  • Turkis og limegrøn: Lige siden Turquoise blev annonceret årets farve af Pantone i 2010, har det holdt interiøret nyt og moderne. Kombinationen af ​​kraftig, men alligevel beroligende turkis med den sjove og sassiness af lime grøn gør disse to farver til en kraftfargekombination. Uanset om de anvendes i badeværelser, køkkener, badeværelser eller stuer, turkis og lime grøn, mindes du om at slappe af i dovent sommerhus med det sofistikerede posh æstetik, som vi alle har brug for i vores interiør.

  • Orange og Hot Pink: Den interessante parring af orange og hot pink er, hvor kraftig hver af disse er på egen hånd. Når de kombineres, supplerer de hinanden smukt. Varianter af orange kan variere fra pastelllaksoner til dyb rust og hot pink kan variere fra pastelblush pink til dybe magenta pinks. Fra tekstiler til sengetøj og gardiner til tapet er orange og hot pink en power farvekombination, der ikke er fra den skæve. Hvis du foretrækker en tamer-kombination, skal du prøve at bruge lettere toner af hver og se, hvor meget dit interiør vil tale om dig!

  • Neutrale og svarte: Mens neutrale har tendens til at være lagt tilbage og roligt, når de kombineres med slående parring af sorte farver blandet med hvid, kamel, beige og grå, hvilken måde at tilføje drama til din spisestue eller stue. Sort har altid været set for at tilføre drama til hjemmets interiør, og kan ofte føle sig grotteagtig og overbærende, hvis den ikke bruges sparsomt. Når det kombineres med hvide og cremefarver, gør den tidløse og klassiske kombination enhver indretning, som det vil være behageligt i dag eller 100 år fra nu.

  • Metalics kombineret med alle farver: Mens metallik ikke betragtes som en farve betragtes de som en finish, men kombinerer en kraftfuld farvekombination med enhver regnbuefarve! Fra cool metal i rustfrit stål, sølv, nikkel og platin til den varme appel af bronzer, kobber og guld er metallics en anden måde at gøre dit interiør pop. Når du vælger metal, vælger du spektrumets farver, der falder sammen med de iboende metals varme og kolde farver. For eksempel ser rød, orange, gul og lysere greens fabelagtig sammen med de varme metaller, og mørkere greens, blues og purpur blander sig godt sammen med de sølvfarvede coolmetaller.

Kraftfarvekombinationer er en fantastisk måde at bringe pizzazz tilbage i dit hjem samt gøre den kedelige oplevelse genoplivet. Overvej at udnytte disse farverige strømkombinationer og se hvilke nye du kan komme med. Der er et uendeligt antal farver i denne verden, og hvem ved det, kan den næste strømkombination vente på, at du opdager i dit hjem!

Freshome-læsere, hvilke strømkombinationer har du i dit hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar