Sådan bygger du en Redwood Deck: En trin-for-trin guide fra Start til Afslutning

En af de bedste værdier - tilføjer til dit hjem og livskvalitet er et dæk. Hvis dit hjem allerede har et dæk, vidunderligt! Nyd det. Hvis på den anden side dit hjem mangler det stykke udendørs liv, der vil bringe dig glæde og gode minder, måske ville du overveje at bygge en.

Hvis du er interesseret i at opbygge et redwooddæk, vil denne artikel pege på de vejledninger, der går dig i detaljer og trin for trin med fotos gennem processen med at bygge et dæk, som din familie vil nyde i de kommende år.

Fjern eksisterende beton.

For at begynde, skal du Fjern enhver eksisterende beton i gården under punktet på dit dæk. Dette giver dig mulighed for at installere fodninger direkte i jorden for maksimal stabilitet og lang levetid. Hvis du ikke har nogen eksisterende beton, der skal fjernes, skal du gå videre til næste trin.

Betonmonteret ramme.

Hvis dine dæk naboer er en del af dit hjem, vil du spare dig lidt arbejde (og få en fremragende og robust ramme) ved at bruge det konkrete fundament til en del af dit dækramme. Denne proces tager nogle muskler, men du kan blive overrasket over, hvor hurtigt du får fat i det ... og hvor nemt denne version af indramning er, når du sammenligner med footings. Dette er en meget effektiv måde at bygg en ramme til en buet del af et dækogså, da denne artikel vil vise dig.

Installer Deck Footings.

For den del af dit dæk, der ikke er ved siden af ​​et konkret fundament, kan du installere fodfæste som din basestøtte til selve dækrammen. Der er flere måder at nærme sig denne opgave på; Den, der er vist i denne artikel, indebærer at installere 4 × 4 indlæg i huller og bruge hurtigbeton, blandet lige i hullet for at sikre disse indlæg. En anden metode til at installere foden indeholder brackets placeret i beton, hvilket (selv om det er skrevet til installere pergola indlæg) Du kan også bruge til dækfodre.

Byg dækramme.

Når dine fødder er tørre og / eller dine vægmonteret ramme er færdig, er du klar til at afslutte dit dækramme. Denne artikel viser, hvordan du planlægger din dækramme og installerer en dobbelt-2 × 6 stråle, både som en ydre ramme og også som en indvendig bjælke til tilstrækkelig støttebøjle. Denne proces er ikke svært, men det tager tid og kræfter at få alt på niveau og præcis. At lægge et præcist fundament, som i din dækramme, vil gøre resten af ​​dit dækbygningsproces meget lettere, og vigtigere er det endelige resultat meget bedre og smukkere. Så tag din tid og afslut dette trin med omhu.

Installer dækbjælker.

Med din perimeter ramme og indvendige ramme bjælker installeret og klar til at gå, er det tid for dig at monter dækbjælkerne. Dæk bjælker er de stykker af tømmer, der løber vinkelret på den faktiske dæk gulv, og holde op på gulvet. Så med andre ord støtter rammen bjælkerne, og bjælkerne (med rammen) støtter gulvet. Denne artikel viser dig, hvordan du kan installere de 16 "mellemrummet på en effektiv og effektiv måde. Tip: Strategi den retning, du vil have dit trædæk gulvbrædder at køre, baseret på tømmerlængder og visuel effekt, og hæng dine bjælker vinkelret på den retning. Den retning, som brædderne løber vil føle sig større.

Installer dækgulv.

Med din ramme på plads, der understøtter dækbjælkerne, er der intet, der holder dig fra installation af dit dæk gulv. Denne artikel vil vise dig den absolutte bedste måde at installere en redwood dæk gulv. Metoden er effektiv, og (den bedste del af alle) resulterer i et dæksulv med næsten ingen synlige skruer. Det er fantastisk. Du vil helt sikkert ikke gå glip af dette dæk gulvlægning værktøj og teknik.

Installer buet dækgulv.

Da vi undersøgte metoder, brugte "faste" (fx ikke-professionelle) folk til at installere deres trægulv på en kurve, vi fandt meget lidt information. Derfor er denne super enkle metode (som bruger køkkenvokspapir af alle ting) meget nyttigt for dig, hvis du står over for et lignende problem. Du vil faktisk se frem til at køre dit dæk gulv direkte op til dine buede gårdhave trin efter at lære denne enkle måde at tilpasse en træ dæk gulv til enhver kurve.

Installer Deck Trim.

MoreINSPIRATION
  • Sådan installeres en Redwood Deck Floor
  • Sådan trimmer du en Redwood Deck: Afslutningsbeslag før farvning og forsegling
  • Sådan Refinish Wooden Dining Stole: En trin-for-trin guide fra Start til Afslut

Når dit dæk er installeret, kan du føle at du er færdig med projektet. Og du er meget tæt, men ikke helt færdig. Før farvning og forsegling dækket, vil du gerne tilføje dine sidste finish - herunder at tilføje træ trim omkring nogen indlæg og også trimning af siden af ​​dit dæk. Denne artikel vil vise dig nogle enkle måder at trimme som en professionel. Du vil elske de færdige resultater.

Stain & Seal the Deck.

En smuk redwood dæk er noget at se, for at være sikker. Denne type træ - og de fleste friske skove - er faktisk smukke rå. Desværre vil det nye udseende kun vare så længe. Først og fremmest begynder dit smukke redwood at blive grå og alder, og meget af dit hårde arbejde vil blive fortrydt, hvis det ikke behandles.Denne artikel viser dig bedste redwood deck farvning produkt og hvordan man anvender det (i et trin!) for en smuk og varig finish. Selvfølgelig skal du tilbageholde hvert par år for optimal træbeskyttelse og funktion. Men denne proces kan gøres om nogle få korte timer, med resultater der sidste år.

Her er nogle før og efter billeder af dækområdet vist i dette eksempel.

Det nye dæk (med tilhørende pergola) har helt sikkert merværdi til hjemmet og dets ejeres liv.

Baghaven ser ikke bare bedre ud med dette dæk på plads, men terrassen ser også større ud som følge af dækket.

En lille lift med høj højde fungerer smukt her ...

... dækgulvet er ikke for højt til at være usikkert, men lavt nok til at lade dækket løbe sikkert helt op til den buede kant af det første trin.

En sidste før og efter foto, der viser farverne i baghaven. Selvom sæsonen er tæt på vinteren i det andet billede, ser rummet mere levende end sommertidens lysstyrke på det første billede.

Vi håber du finder disse dækbygningsartikler nyttige, da du indser, at du også kan bygge dit eget dæk.

Happy (redwood) dæk bygning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar