Sådan opbygger du et lager fra bunden

Et lagerbygning er et nyttigt bilag, der er perfekt til at holde værktøjer, vinterudstyr og andre lignende genstande og dermed frigøre værdifuldt rum inde i huset. Men at få en entreprenør til at designe og bygge dig et shed eller finde en på markedet er begge dyre muligheder. En meget billigere ide ville være at bygge skuret selv og du kan blive overrasket over at finde ud af, at det ikke er så svært. Alt du skal gøre er at følge en række trin.

Vælg en type

Afhængig af arten af ​​de ting, du planlægger at lagre derinde, er der forskellige forskellige typer skure, du kan vælge imellem. Så tag dig tid til at bestemme hvilken type der passer dig bedst ved at lave en liste. Dette vil også hjælpe dig med at bestemme, hvor stort skuret skal være, og om det skal isoleres eller ej, hvis du ønsker at opbevare genstande, der er påvirket af fugt eller ved ekstreme temperaturer.

Lav en plan

Så, når du har bestemt dig for en bestemt type skur, er det type at lave en skitse eller blueprint. Dette trin er vigtigt, fordi det giver dig mulighed for at være sikker på, at dit skur vil være stærkt og holdbart. Du bør også kontrollere de lokale bygningsforskrifter og sørge for at alt er i orden, før du starter projektet. Du bør bruge lidt tid på at gøre forskning i emnet, så du bedre kan vurdere de nødvendige teps, ressourcer og alt andet.

Vælg de rigtige materialer

Denne del af projektet er relateret til en række ting. Det har at gøre med den type design, du har valgt, men også med dine personlige præferencer. Hvis du vil have en solid konstruktion, kan du vælge mursten, men hvis du vil have projektet hurtigt, så ville træ være en bedre mulighed.

Der er dog en del af skuret, hvor du ikke vil lave kompromiser, og det er taget. Du vil ikke have lækager eller snavs inde i dit lagerrum, uanset hvad du planlægger at holde derinde.

Der er også omkostningerne til at tage hensyn til. For eksempel, hvis du vil have, at dette er et billigt projekt, overvej at bruge træpaller. De er ekstremt alsidige, og du kan endda få dem gratis.

Et godt fundament

Hvert projekt starter med et fundament. I tilfælde af et skur skal fundamentet være tilstrækkeligt dybt underjordisk til at understøtte vægten af ​​den struktur, du vil bygge på, og holde det sikkert og sikkert hele tiden.

Når man bygger et skur med et betonggulv, skal denne også være omkring 4 "tyk, og den kan også have et ekstra lag af stålnet for ekstra styrke og holdbarhed.

Det er ekstremt vigtigt at måle tingene ordentligt. Nøjagtige målinger forenkler dit arbejde meget og hjælper dig også med at vælge de rigtige beslag og tilbehør.

Hvis du vil have dit opbevaringsskur til at blande dig godt ind i din have eller baggård, kan du også bygge den med et lille dæk. Det ville ligne et miniaturehus, og du kan dekorere vindueskarmen med blomsterkasser.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man opbygger en havehud fra bunden - enkle planer med masser af charme
  • Hvordan man opbygger din egen seng fra bunden - tre øvelser
  • Sådan bygger du DIY rørhylder til dit hjem fra bunden

Vælg en stil og et design, der passer til hovedhuset. Så hvis du for eksempel bor i et victoriansk hjem med et traditionelt design, så se inspiration til dit dejlige opbevaringshus.

Du kan også bygge et overdækket dæk eller en pergola til dit skur. Det kan være et skyggefuldt sted, hvor du kan hvile, mens du arbejder i haven. Hvis du vil, kan du gøre denne del til en udendørs bruser.

Det bølgede metal, der benyttes her, giver opbevaringshuset et spændende udseende. En anden interessant detaljer er vinkelfunktionen, som er en moderne fortolkning af et karnappvindue tilpasset strukturens størrelse.

En lille veranda kan gøre hele forskellen i tilfælde af et projekt som dette. Det forhøjede skuret fra at være et simpelt opbevaringsrum til statutten for smarte bilag og afslappende pavillon.

Hvis du planlægger at bruge skuret som drivhus, eller hvis du bare vil have det godt oplyst, skal du bygge det med store vinduer. Sikker på, dette vil ikke holde interiøret meget cool om sommeren, men det har sine fordele.

Brug organiske farver til at gøre skuret blend ind og se naturligt ud. Eksempelvis har denne en træudvendig samme farve som gangbrosten og en grøn trim rundt døren, vinduer og tag.

Design og organisere indretningen af ​​skuret, men du synes det er mere praktisk for dig. F.eks. Tilføj et arbejdsbord, hvis du tror, ​​du har brug for en eller fokuserer på opbevaring, hvis det er prioriteret.

Det er op til dig at tilpasse skurets interiør, men du vil. Dette har at gøre med dine egne præferencer såvel som med den funktion, du vil give til dette rum. Hvis du kan lide havearbejde, så design skuret som sådan.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar