Hvordan man opbygger et tv-studio køkken til en videoopskrift blog

Dette tv-studiekøkken er, hvad der gør forbindelsen mellem hjemliv og arbejde for en pige, der synes at vide, hvordan man laver bølger. Oana Grecea er en rumænsk iværksætter, der gør hendes drøm til virkelighed dag for dag, mulighed for mulighed. Hun elsker at lave mad og underholde, så den naturlige bevægelse efter at have forladt den økonomiske massemediesti, hun var på i mere end 20 år, var et online madlavningsshow.

At skrive om iværksætteri førte til, at hun blev en. Blandt andet arbejdede et sted Oana Grecea på Forbes Rumænien, hvor hun skrev om iværksætteri. Hun fortsatte med at høre, hvordan de bedste virksomheder er lavet af de ting, du elsker. Disse naturlige tilbøjeligheder gør dig ikke til at føle, at du arbejder, selvom du ender med at arbejde mere for din virksomhed, som du ville i et normalt job.

Køkkenet er hjertet af hjemmet. Og når dit hjerte er også i køkkenet og dit arbejde er hældt fra dit hjerte, hvordan kalder du dette køkken? Oana skal være en slags alkymist, da hun vender sin kærlighed til madlavning og sit hjem køkken til en lukrativ forretning. Hendes rummelige køkken blev designet med sin drøm i tankerne: have det sjovt at lave madoplevelser, have gæster over til kulinariske interviews eller kaste madlavningsfest til voksne og børn. Det handler om, hvordan teksturer, farver og aromaer kombineres, ligesom i arkitektur.

Dette online tv-studio køkken skal tjene tre formål: madlavning til familien, madlavning til middagsselskaber og madlavning opskrifter til Oana's online mad blog, retetetv.ro. Hun skriver på sin personlige blog, at årsagen bag flytning ud af byen var forskellig for hver af de tre familiemedlemmer. Oana ønskede et køkken, hendes mand ønskede en have og deres 11 årige pige ønskede sit eget værelse, herunder et badeværelse og dressing.

Køkkenet blev designet af Euphoria Kitchens Hall, en rumænsk opstart fra Buzau. De hjalp Oana til at opbygge sit drømmekøkken, en som ville byde både på virkelige og virtuelle besøgende. Dette køkken har 2 af næsten alt: 2 dræn, 2 køleskabe (en skjult i køkkenmøblerne), 2 ovne, 2 ovne og en rummelig køkkenø, hvor Oana laver sine lækre opskrifter. Hun har kun en køkkenhætte, fordi hvis hun ville have monteret en anden, ville filmvinklen være blevet kompromitteret. Måling i alt 64 kvadratmeter, køkkenet og tilstødende stue er begge dele af hjemmet og en del af hjemmet "kontor".

Oana måtte tage højde for mange detaljer, der kan gøre eller bryde et tv-studie køkken. Hun var omhyggelig med at forlade plads nok til at optage kameraer og valgte farver og overflader, som ikke afspejler lys i kameraerne. Cappuccino blev valgt til køkkenmøblerne, mens den mørke vulkanfarvede bordplade blev lavet af kompakt HPL.

Filming "Korte og lækre videoopskrifter til travle mennesker"I hendes studio køkken, Oana fortalte os, at hendes planer omfatter at gøre kulinariske show, have gæster over, kaste madlavning parter for børn mellem 2 og 12 år gammel.

Oana, hendes mand og deres 11-årige pige flyttede fra hovedstaden til landskabet, hvor hun byggede sit hjem på bare tre måneder og designede planerne omkring køkkenet. Udover det faktum at hun laver mad til sin familie og venner, har dette køkken formålet med at støtte Oana's planer om at bygge en karriere, hvor hendes familie ville have hende omkring mere.

Siden internettet har sizzling med krydrede opskrifter videoer, er Oana's tilføjelse til den rumænske mad blogging bevægelse ikke kun inspirerende, men også klogt gjort. Der er en YouTube-video, der præsenterer, hvordan køkkenet tog form. Euphoria Kitchens Hall havde køkkenmøblerne monteret og Oana tilføjede detaljer. Hun vidste allerede, hvordan køkkenet skulle se ud, og hvilke funktioner hun havde brug for i køkkenet.

Da køkkenøen ville være hvor madlavningens magi foregik, vidste hun i forvejen, at midten af ​​køkkenet skulle være forsynet med elektricitet og strøm. Køkkenøen blev anbragt i en afstand af 1,20 meter fra køkkenmøblerne, så møbeldørene har plads nok til at blive let åbnet. Under køkkenøen, der tjener som morgenmadslokaler til familien, er der endnu mere opbevaring. Køkkens overflade er 5,80 meter på vinduessiden og 4 meter på den kompakte møbelvæg. Køkkenøen måler 1,50 x 2 meter. En af væggene blev malet med tavlelignende maling, så væggen kunne skrives på.

Hendes kærlighed til madlavning og underholdende tog hende fra at skrive på sin blog om opskrifter, mens hun gik på sit daglige job til en fuldtidsinvestering i sin videoopskriftskanal. Da hun vandt denne European Blogger Award i 2012 med en inspirerende artikel om sin opskrift blog, vendte Oana hendes opmærksomhed på videoer og begyndte at bygge sit liv omkring denne drøm. Oana Grecea er et eksempel på, hvordan drømme bliver til virkelighed, når du blander i noget mod og holder dine øjne åbne for muligheder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar