Hvordan man opbygger et flydende natbord, der passer til dit soveværelse

Flydende eller vægmonterede sengelamper adskiller sig fra andre typer ved at de ikke optager gulvplads. Dette giver dem mulighed for at blive lette og for at opretholde et luftigt og rummeligt udseende, som deles af hele rummet. Som altid kan du vælge at opbygge natbordet selv. På denne måde kan du vælge design, form og størrelse og alt andet i overensstemmelse med resten af ​​værelset og samtidig tage hensyn til personlige behov og præferencer.

MoreINSPIRATION
  • Tilføj en lille charme til dit soveværelse med et unikt DIY natbord
  • Sådan laver du et moderne totonet natbord
  • Hvordan man opbygger et vintage hovedgærde til dit charmerende soveværelse

En meget simpel type flydende natstand er på brettbara. Dens design er enkel, der tilbyder opbevaring og plads til en lille lampe og personlige ejendele. For at opbygge et sådant natbord skal du bruge træ, L-parentes, trælim, små efterbehandlingstænger, en skruetrækker, en hammer og hardware til montering af stykket på væggen, hvis der er noget specielt nødvendigt. Skær træet for at lave to rektangler og to firkanter. Fastgør beslagene til et af de større stykker. Lim derefter sidestykkerne og endelig tilsæt det sidste rektangulære stykke. Når limen tørrer, skal du tilføje et par negle for at sikre hylderne. Du kan derefter vælge at sande træet og male det. Du kan også dekorere det med polstring negle eller på en anden måde.

En endnu enklere flydende natbord kan have form af en hylde, der ligner den, der er kendt for urbane reaktioner. Du kan gøre dette ved hjælp af en savnet skabsdør i tilfælde af at du har det, selvom noget træ ville gøre. Du skal også bruge noget sandpapir, træfarv, L-parentes, skruer og en boremaskine. Fjern eventuelle eksisterende pletter og påfør ny plet. Tilføj L-parenteserne på undersiden af ​​træet, og brug skruer og ankre om nødvendigt for at fastgøre det til væggen.

Nattbordet fremhævet på trodsiden er ikke kun meget enkelt, men også meget praktisk. Som du kan se, ser det meget elegant ud, skjuler den hardware, der bruges til at fastgøre den til væggen og har en slids, der kan bruges som en dock til telefonen. Opladerkablet passer også fint igennem et lille hul. For at opbygge et lignende natbord til dit eget soveværelse skal du bruge to små fyrbrædder, en sav, en bor, trælim, klemmer, en hammer og nogle negle, sandpapir og skruer.

Nogle designs er så enkle, at de ikke engang kræver noget træ. Et sådant eksempel kan findes på burkatron. Natbordet her er fremstillet ved hjælp af vinkelbeslag, vægpropper, skruer, en kraftboremaskine og en bog. Vælg stedet for natbordet og bor hullerne til beslagene. Fastgør disse på plads med skruer. Åbn en bog og hvil den på parenteserne. Beslagene vil blive gemt mellem bagsiden og resten af ​​bogen. Du skal bruge noget lim til det.

Når du har besluttet hvilken slags natbord, du gerne vil have i dit soveværelse, kan du også vælge design og alle de andre små detaljer. Hvis du beslutter dig for at male natbordet, kan du prøve et geometrisk design som det, der findes på paris-lareunion. For det skal du tape og male i forskellige farver. Det er et stilfuldt og grafisk design, som du kan tilpasse på mange måder.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar