Sådan køber du et hus uden kredit

Åh nej, jeg mumler ikke! Du læser det rigtigt. En dårlig kredit, konkurs eller afskærmning kan ikke stoppe dig fra at eje et hus. Borte er de dage, hvor kun "solvent" kunne have råd til at købe et hus. I dag selv en person uden kredit kan drømme om at eje et hus. Selvfølgelig kommer det med lidt mere pris, men noget er bedre end ingenting, ikke?

Hvornår kan du rent faktisk begynde at søge et lån?

1. Der er visse regler, som du skal følge efter din konkurs for at kunne søge et lån. Disse er:-

2. Perioden mellem to konkursanmodninger er syv år, men kreditrapporten kræver mindst ti år.

3.FHA Retningslinjer liste en periode på to år efter afskærmning for at kunne kvalificere en forskudsbetaling på kun 3-4%.

4. Du kan få et lån selv efter seks måneder med at indgive din konkurs, men du er nødt til at nærme sig de hårde penge långivere for det. Men de kræver en forskud på 20-35%, og renten er også meget høj.

Fordel ved forskudsbetaling:

Hvis du vil spare mange penge, er udbetaling en meget god mulighed. Ofte er bank långivere tilfredse, hvis du kan give dem en stor del som forskudsbetaling, og de vil ikke nægte dig et hjem, selvom du har dårlig kredit til dit navn. En forskudsbetaling på op til 20% i hjemmet betyder, at du ikke behøver at foretage store rentebetalinger, hvilket sparer dig mange penge.

Forbedring af din kvalifikation til et lån:

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man sparer penge, når man køber et hus?
  • Meget vigtige tips, når du handler til et nyt hjem
  • Leje vs Køb af et hus: Hvilken er rigtig for mig?

Det er ikke, at du ikke kan købe et hus uden kreditcheck. Du kan trods alt altid gøre en indsats for at forbedre din kreditvurdering. Dette kan gøres på følgende måder: -

a) Få et stort kreditkort, da det giver positive udsigter til din kreditrapport. Dette kan være et "Discover card" eller et "Visa og Master card".

Den førstnævnte er meget nem at opnå, da du behøver at have en årlig indkomst på kun $ 15.000 eller endnu bedre, en universitetsstuderende, da de ikke har et minimumskrav. Nogle andre spørgsmål bliver bedt om, og hvis du kvalificerer, får du kortet om få dage.

Visa- og Master-kort udstedes af mange individuelle banker. De kræver, at du har en opsparingskonto og et betalingskort på den konto. Hvis ikke, skal du have et "sikret kreditkort".

b) Vis at du har arbejdet støt i et job i et eller to år, og at du tjener en fast løn. Selvstændige er ikke omfattet af denne kategori.

c) Akkumulere en forskudsbetaling på mindst 10% for at øge din kreditvurdering i bankens bøger. Sørg også for, at du foretager betalingerne i tide og ikke laver bagud.

Andre alternativer:

Folk, der stadig ikke er kvalificeret til at købe et hus uden penge ned, kan henvende sig til forskellige kreditorer online. De tilbyder specielle realkreditlån til folk, der bærer dårlig kredit i deres navn. De vil give dig kreditlån selv inden for seks måneder efter din indgivelse konkurs, men de vil opkræve dig meget høje renter, hvilket vil få dig til at tro, at bankfinansiering ville have været den bedste mulighed for dig.

Så hvis du spekulerede på, hvordan man køber et hus uden penge ned og dårlig kredit bekymring ikke mere coz det er absolut muligt. Nu afhænger det af dine præferencer og aktuelle omstændigheder med hensyn til hvilken mulighed du vælger selv - bank långivere eller online kredit långivere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar