5 nyttige tips til køb kvalitet sengetøj

Når man køber sengetøj, betaler det altid at handle smart og prioritere kvalitet, så længe investeringen ikke bryder budgettet. Men for at gøre det skal du vide, hvad du skal kigge efter, og hvad dine prioriteter skal være. Det hjælper helt sikkert at få en liste over tips, så her er de:

Ved køb af bomuldsplader er det største element, der skal tages i betragtning, trådtællingen. Jo højere trådtælling, jo blødere og mere holdbare arkene er. Normalt er de fleste ark i 200-serien. Høje trådtællingsark må ikke pille, så husk det, hvis du vil teste arkene.

For så vidt angår dynebetræk gå, undertiden betaler det ikke for at købe en dyr en. En billigere mulighed kan være at få et par flade ark og sy dem sammen på tre sider. Du kan endda tilføje nogle dekorative bånd og tilpasse designet, men du vil.

MoreINSPIRATION
  • Hvad skal man se efter, når man køber sengelinned
  • Ting at tage i betragtning, før du køber en sofa
  • Hvad du skal overveje, før du køber et hjem

Flannelplader er vanskelige. Det vigtigste, du skal gøre, er at tjekke etiketten. Sørg for, at det indeholder ordet "preshrunk" ellers vil flannelen krympe i vaskemaskinen, og arkene passer ikke længere.

Når du køber tæpper, skal du tage højde for sæsonen og den temperatur, du normalt holder i dit hjem. For eksempel skal du i sommermånederne få noget lys, der tillader luften at strømme igennem.

Hvis du vil have en uldtæppe til brug i vintermånederne, skal du overveje syntetiske tæpper. De er billigere end merino uldæpper for eksempel, lettere at vaske og også ikke-allergifremkaldende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar