Sådan pleje din græsplæne og landskabspleje før vinteren

Når efteråret går ind, har de koldere temperaturer og besættelse af din græs tendens til at gå væk, ikke? Virkeligheden er, at du stadig har pleje og vedligeholdelsesarbejde til at gøre for din gård for at det skal komme op grønt om foråret. For at forhindre vinter- og koldskader, følg disse tips for at hjælpe dig med at forberede din græsplæne og landskabspleje før de kolde sætter ind. Du vil trods alt ikke have det hårde arbejde fra dette år, der skal gentages igen næste forår, ville du?

  • Fortsæt vanding: En misforståelse om vinteren om græs er, at det stopper at vokse, dør og ikke behøver at vandre til foråret. Dette kunne ikke være længere fra sandheden. Hvis du bor i et klima, hvor det sner, vil smeltesnøen være tilstrækkelig til at holde vandniveauet i græsset. Mens hvis du bor i et varmere klima, kan du skære ned på vanding din græsplæne, men ikke stoppe. Græsset bliver slumrende og har ikke en hurtig vækstproduktion om vinteren, men det har stadig brug for fugt.
  • Gødning og foder: Dine græs- og haveanlæg skal have gødning, inden vinteren går ind. Besøg dit lokale boligforbedringscenter eller havecenter for at lære, hvilke produkter der er gode til dit klima og dit område. Planter har brug for mad til fodring i hele vintersæsonen, og gødning vil bidrage til at gøre græsrødderne stærkere i den følgende sæson. Gør dette i løbet af efteråret før den første sne falder.

  • Græs skal klippes, indtil det går langsomt i vækst: Længden af ​​dit græs er afgørende for at holde det sundt i sin sovende fase. Hvis græsset er for kort, kan den kolde vind nå rødderne og forårsage døde sektioner senere i sæsonen. Hvis græsset er for langt, kan bladene få forme eller sygdom. Stop med at skære græs, når du har bemærket, at det holder op med at vokse og forlade det i et par uger. Dette skal sikre en god længde.
  • Rake blade og affald regelmæssigt: Græs har stadig brug for sollys i vintermånederne. Ryd op blade og affald hele sæsonen for at sikre græs får rigeligt lys og luft. Skimmel og sygdom er almindelig i vintermånederne, når blade og snavs er tilbage over græs. Forlad ikke papirkurvposer, skraldespand eller andre tunge genstande på græs i længere tid.

  • Prune træer og buske: Afhængigt af dit klima, buske og træer skal beskæres før vintersæsonen. Besøg din have- og boligforbedringsbutik for tips til beskæringstider og hvor langt du kan klippe lemmer. Blomstrende planter og træer har forskellige beskæringsplaner og bør undersøges, inden du begynder at skære.
  • Flyt og afværg din græsplæne: Placering af huller i din gård og udtræning af jord kaldes beluftning. Dette hjælper gødning; vand og luft kommer dybt ind i græsset. Overvej at belægge din græsplæne før vinterperioden sættes ind. Overvej at fjerne ukrudt og udenlandske planter, før vinteren sættes i. Sprøjt gødderpiller inden vinteren sætter ind. Dette sikrer, at når foråret kommer ukrudt fra efteråret, vil det ikke påvirke din nye græsplæne.

Din gård og landskabspleje vil komme tilbage bedre og friskere i foråret med efteråret vedligeholdelse nu. Med forebyggende vedligeholdelse bliver din græs beskyttet mod sygdom og skadelig forkølelse som vintermånederne. Overvej mulching planteseng og landskabsplejeområder for at give en ekstra barriere mod kolde og hårde vintervinde. Sammen med dit havecenter kan du forberede din græsplæne og landskabspleje til de kommende vintermåneder.

Freshome læser er hvad falder ritualer gør du rutinemæssigt for at holde din græs frisk for foråret? Vi vil gerne høre dine havearbejde tips!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar