Hvordan kan du ændre udseendet af dit hjem med tapet

Tapet er alsidigt, nemt at installere, og det kan ændre udseendet af et rum øjeblikkeligt og dramatisk. Det er det perfekte værktøj, hvis du vil have en hurtig og nem makeover. Dens alsidighed gør det muligt at bruge det i ethvert rum i huset og ikke kun på vægge. Her er et par tip om, hvordan tapet kan ændre udseendet af dit hjem.

Indbydende hall.

Det kan være en god ændring at tilføje nogle mønstre til gangens vægge, i stedet for at holde dem enkle. Baggrund giver dig mulighed for at gøre det og giver dig mulighed for at udfri friheden ved at vælge tema, farve, design og det humør, du forsøger at skabe.

Elegant spisestue.

Enkelte, malede vægge er ikke ideelle, hvis du vil gøre din spisestue mere indbydende og behagelig. Prøv tapet. Det får rummet til at føle sig varmt, samtidig med at det ser elegant ud.

Playful kids 'værelse.

For børneværelset er der masser af flotte design og udskrifter at vælge imellem. Prøv noget farverigt og sjovt for et muntert udseende eller noget mindre levende, men stadig attraktivt for en mere afslappende atmosfære.

Frisk badeværelse.

Til badeværelset omfatter mulighederne en række interessante designs. Afhængigt af farveskema og stil, du har valgt til værelset, kan du vælge tapet, der har et legende udseende eller noget mere neutralt og abstrakt. Der bør være en harmonisk balance hele vejen igennem.

Casual stue.

MoreINSPIRATION
  • Baggrund - Er det i eller ude af stil?
  • Sådan ændrer du dit hjem udseende uden at bruge en formue
  • Natur afbildet på dine vægge - Birch Tree Wallpaper

I stuen skal indretningen være et sted mellem formelle og afslappede. Det skal være elegant, men også at føle sig godt tilpas og indbydende. Vælg tapet, der gør en erklæring og brug den på en enkelt accentvæg.

Hyggeligt soveværelse.

I soveværelset bør du forsøge at skabe en intim og afslappende atmosfære. Brug tapet, der repræsenterer træer, bølger og andre beroligende billeder. Anvendelse af tapet på alle væggene kan være lidt for meget, så fokusere på væggen bag sengen.

Farverige trapper.

Som vi har nævnt, behøver tapet ikke nødvendigvis at blive brugt på vægge. Brug den til at give din trappe en makeover. Brug et andet mønster og farve til hvert trin, og bland og match design for et unikt udseende.

Attraktive skuffer.

En anden kreativ ide er at bruge tapet til at dekorere dine skuffer. Brug den enten til at passe ind i skufferne eller for at afsløre et smukt design, når de trækkes ud og siderne bliver synlige.

Iøjnefaldende bogreol.

Brug tapet til at ændre udseendet på din almindelige og enkle bogreol. Påfør det på bagsiden af ​​reolen, så de genstande, du viser på hylderne, kan have en iøjnefaldende baggrund for at få dem til at skille sig ud. {Fundet på yummymummyclub}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar