Sådan ændrer du dit hjem udseende uden at bruge en formue

Hver gang imellem føler vi alle behovet for en ændring i vores hjem, men vi har ikke lyst til at bruge for mange penge, så vi søger efter mere overkommelige løsninger. For eksempel begynder vi at flytte møblerne rundt for at ændre stemningen, eller vi hænger et nyt billede på væggen. Der er mange ændringer, du kan lave uden at bruge mange penge på indretning og her er nogle af dem:

Få en ny lampe.

En lampe, der vises på det rigtige sted, kan virkelig ændre måden et værelse ser ud på, så det kan være værd at den lille investering. Få en bordlampe, som du kan lide, og sæt den i din natbord, bord eller konsolbord eller tag en gulvlampe og brug den til at give dit læserhjørne og nyt nyt look.

Nye dæksler til sofaen og stole.

Hvis du bliver ked af den måde, din sofa og lænestole ser ud på, eller hvis du vil gøre spisestuen lidt mere elegant, er løsningen enkel: få nogle nye omslag, og de vil se helt anderledes ud, selvom de stort set forbliver samme.

Hæng nogle billeder på væggene.

Vægkunsten behøver ikke at være dyrt, og der er mange måder, hvorpå du kan personliggøre dit hjem med ting som indrammede fotos eller håndlavede kunstværker. Så find nogle billeder du kan lide og få nogle enkle rammer.

Mal noget cool på væggene.

Hvis du føler dig talentfuld, eller hvis du kender nogen, der rent faktisk er, kan du give dine mure en rigtig cool makeover ved at male noget iøjnefaldende på dem. Afhængigt af hvad du kan lide, kan du finde dit eget tema og design. En lignende ide kan være at dække en af ​​dine vægge med graffiti.

Maskeringstape væg kunst.

Maskeringstape er virkelig billig, og det kan bruges til alle mulige interessante projekter. For eksempel lave nogle unikke væggen. Du kan oprette interessante figurer og bruge forskellige farver for at få dem til at skille sig ud. {Fundet på craftifair}.

Spray maling stole.

MoreINSPIRATION
  • 15 Ikke-fungerende pejse - arkitektoniske metaforer, der ændrer atmosfæren i vores hjem
  • Hvordan kan du ændre udseendet af dit hjem med tapet
  • 13 Lavpris Indretningsindretning Ideer til alle typer boliger

Hvis du har nogle af disse stole, som er meget enkle, lavet af træ og uden polstret sæder eller stofbetræk, kan du nemt ændre den måde, de ser ud med nogle spray maling. Få spray maling i forskellige fedte farver og male hver stol en anden nuance. {Fundet på inmyownstyle}.

Byg dit eget hovedgærde.

For soveværelset kan en kølig ide være at lave dit eget hovedgærde. Det kan være noget sjovt og unikt som et hovedgærde, der kun er malet på væggen, eller du kan lave en fra en palle, en gammel dør eller en rumdeler. Du kan også bruge en kombination af krydsfiner, polstring skum, en dråbe klud og sølv negle trim at lave et hovedgavl, der ligner dette.

Find nye måder at gemme dit tilbehør på.

En simpel og praktisk ide er at gemme dine smykker i vintage skåle, som du måske har lyst til. Du kan også gemme dine makeup børster i små vaser og faktisk sætte de gamle ting til god brug.

Lav dine egne puder.

Ja, de søde små puder, du ser i butikker, ser super dejlige og vidunderlige ud, men de koster også lidt for meget, så hvad med dig sparer du penge og laver dine egne puder. Det er virkelig simpelt faktisk, find stoffet du vil bruge, med den farve og mønster du foretrækker og begynder at sy. Eller du kan få almindeligt hvidt stof og tegne dit eget mønster med en sharpie.

Opdater dit køkken og badeværelse hardware.

En anden simpel og billig måde at ændre udseendet på dit hjem er at opdatere hardware på dit køkken og badeværelse frysere. Det er virkelig billigt, og det er også noget, du nemt kan gøre selv uden professionel hjælp.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar