Hvordan vælger du en komplet farvepalet til dit hjem

Farverne i dit hjem, der bringer dig glæde, fremkalder drama eller spiller med følelser af gæster, der besøger dit hjem, skyldes i høj grad den farvepalette du vælger. Farvepaletter hjælper dig med at vælge farver baseret på hvordan du vil føle dig i dit rum og hvilken atmosfære du vil oprette for indbyggere i dit hjem. Uanset om du vælger farver baseret på naturen, eller hvis du vælger høj kontrastfarver, der gør dit hjem til at føle sig kosmopolitisk og moderne, er der en komplementerende palette til dit hjem. Se på disse farveideer for at hjælpe dig med at bestemme, hvad der bedst beskriver dig og dit familiehjem, du kan blive overrasket over, hvad du tiltrækkes.

Atmosfæren inspireret farvepalet: Designere har forskellige teknikker til at vælge farver til dit hjem, og ideen bag dem varierer med designeren. Mange kan lide at bruge farvepaletter, der minder dig om en bestemt atmosfære, hvor du nyder det. Lys blues, greener og neutrale minder mennesker om naturen og naturen. Mens en atmosfære af rige blommer, røde og purper kan minde dig om dybe følelser som kærlighed, intense følelser og kulturelle baggrunde. Vælg en farvepalet, som du kan forholde dig til med dets atmosfæriske kvaliteter. Prøv at bringe et malingsdæksel hjem og holde farverne op til din væg. Du kan godt lide, hvordan en legende tangerine og gul kombination giver dig lyst og jubilant!

Oplev inspireret farvepalet: Husk at backpacking vandring du tog i efteråret som træerne skiftede fra dyb jægergrøn til gyldne gule og lyse røde? Accentvæggen i din spisestue kan se smukke ud med gul og rød combo. Inficere dit hjem med inspirerende farvepaletter, der minder dig om tidligere ferier, som at kombinere aqua blues og karibiske koral accenter, måske bare farvepaletten kombination for at transportere dig tilbage til oplevelsen. Overvej at tilføje en tredje farve som en neutral for at afbalancere de dristige farver eller for at forbedre bløde farvepaletteparringer. Er du ikke sikker på, hvilken oplevelse du skal vælge fra? Gå igennem billeder af din sidste ferie, naturvandring eller familie sammenkomster for at hjælpe minderne om farveflod tilbage til dine sanser.

Farvepaletter til den ubeslutte: Mens en blast af farve måske op i din gyde, for andre, er det svært at definere en indstillet farvepalet. Hvad med at bruge neutrale farver i toner af brun, grå, hvid, sort og variationer af alle disse? En neutral farvepalet hjælper dit hjem ser tidløst ud, og det gør det normalt, at dit rum ser større ud uden at hakke det, som øjet ser. Når du bruger neutrale farver, overveje også parring af farve med varierende mønstre, teksturer og blanding og matchning af neutrale farver. Mens fed farve måske ikke er for dig, er neutrale farver et godt alternativ til kedeligt hvidt. Neutrale farver er perfekte til at forsøge at sælge dit hjem, samt flere værelseskammerater, der ikke kan beslutte sig om en designstil.

At skabe interiør med komplementære farver kan ofte være en udfordring. Nogle farver du kan lide i andres hjem, men passer ikke til din. Overvej at kigge rundt i dit hjem og se, hvor dine interesser er. Sporing gennem dine skabe kan give dig en følelse af, hvilke farver der ser godt ud på dig, og hvilke farver du kan lide at se dig omkring. Tag et kig på vinduerne i dit hjem; Farvepaletter, der passer godt sammen med dine nærmeste omgivelser, kan tage guesswork ud af at vælge.

Dybgrønne, blå og brune kan fungere smukke i et bjerghjem, eller dristige røde, sorte og hvide kan skønne en højhusby. Find din personlige forbindelse med dit interiør med disse ideer, og find en komplimenterende farvepalet, der matcher problemfrit. Freshome læsere hvilke farvepaletter nyder du i dit hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar