Hvordan vælger man pejs til køkken?

En pejs er kendt for at være en interessant og udsøgt tilføjelse til ethvert hjem uanset klimaet i dit område. Tidligere blev pejse kun installeret i stuen. Men med fremskridt inden for teknologi har det gjort det muligt for pejsen at blive tilføjet i ethvert rum i huset, herunder køkkenet.

I dag er der blevet lanceret flere typer pejse, der nemt kan installeres i køkkenområdet. De fleste af dem skal føje til indretningen af ​​værelset, og nogle andre er også kendt for at give en ekstra madlavningskilde.

1) Først og fremmest skal du kontrollere regler og bestemmelser om lokal pejs kode gældende i din stat. I mange stater er der visse begrænsninger. Så kontakt din lokale kommune og find om de inspektioner og tilladelser, du ville kræve.

MoreINSPIRATION
  • Køkken Grill Ovn af Ruegg
  • Napoleon 42 tommers udendørs gas pejs
  • Volcano ModFire udendørs pejs design

2) Planlæg et budget for pejsen til at blive installeret i køkkenet. Der er forskellige typer af pejse til rådighed, hvor hver har et varierende pris. Husk at medtage installationsomkostninger samt omkostninger ved at starte forsyninger.

3) Kontroller behovet for pejsen i køkkenet - om det vil blive brugt til at give varme og varme til stuen eller til at lave mad. Elektriske pejse er de seneste tendenser. De er udluftningsfri eller direkte udluftning og er nemme at vedligeholde. Men de giver ikke varme overhovedet, og blot tilføje til indretningen. På den anden side er gas pejse også nemme at betjene, og giver også varme. Hvis du ønsker at bage eller lave mad i en pejs, kan det være nødvendigt at brænde træ og dermed en skorsten, og der skal tilsættes et ildsted. Desuden skal du vælge en pejs i stedet for gas, hvis du planlægger at lave typiske madlavning. Husk at det skal kræve en masse hårdt arbejde, som du vil have brug for at tændte ilden og hugge træet.

4) Design pejsen i køkkenet. Sørg for, at pejsen passer perfekt sammen med indretningen af ​​rummet og andre elementer som køkkenmøbler, indretning, apparater og meget mere.

5) Kom i kontakt med en murer og diskutér i detaljer om at opbygge en skræddersyet pejs med en hævet ildkasse og en ild. Alternativt kan du endda overveje at købe ildsteder, der indeholder ildkasse samt en ovn.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar