Sådan vælger du den rigtige lampeskærm

Dekorere med lamper er så let og naturligt, at du ikke engang tænker på det så meget. Det vigtigste element er lampeskærmen, og du skal være opmærksom på flere faktorer, når du vælger det design, du vil have til dit hjem. En række elementer, herunder form, størrelse og farve skal tages i betragtning sammen med et par andre detaljer.

Mål lampens højde.

For at få den rigtige lampeskærm skal du først måle din lampe. Find ud af højden og derefter beregne de dimensioner lampeskærmen skal have. Som hovedregel skal skyggen dække en tredjedel til den ene halvdel af lampens samlede højde. Du vil have det til at beskytte pæren og mekanismen korrekt.

Mål bredden.

Du skal også måle lampens bredde. Lampeskærmen skal på sit bredeste punkt være 1 "større end lampens bredeste punkt. Selvfølgelig, hvis du vil have en lampeskærm, der gør en erklæring og har et usædvanligt design, kan du være lidt mere fleksibel.

Vælg placeringen.

MoreINSPIRATION
  • Sådan bestemmer du den rigtige lampeskærmstørrelse for en lampe
  • Hvor og hvordan Lampeskygge skal bruges
  • Sådan skifter du baggrund i et design lampeskærm

Det er vigtigt at vide præcis, hvor du skal placere lampen, før du vælger lampeskærmen. Dette vil hjælpe dig med at bestemme den rigtige størrelse. Du vil ikke have lampeskærmen til at kollidere i dine møbler f.eks. Placeringen kan også hjælpe dig med at bestemme en form eller farve.

Vælg formularen.

Der er flere muligheder i dette tilfælde. Du kan enten få en lampeskærm, der matcher lampens base med hensyn til form, en der matcher andre elementer i indretningen eller en der står i kontrast til selve lampen. Lampeskærme kommer i alle mulige former, så vælg omhyggeligt.

Bestem en farve.

Afhængigt af hvad du bruger lampen til, kan du enten vælge en lampeskærm, der er gennemskinnelig og har en lys farve, hvis du f.eks. Har brug for det til dit læsningshjørne eller en der er uigennemsigtig og har en mørk farve, hvis du har brug for det til omgivende belysning. Der er også mulighed for at få en lampeskærm i en fed og levende farve, hvis du tror, ​​at rummet kunne bruge et stænk af farve eller hvis du vil have det til at matche nogle af dit andet tilbehør.

Sikkerhed først.

Før du kommer foran dig og bliver forelsket i en lampeskærm, skal du sørge for at det er sikkert først. Vær opmærksom på afstanden fra pæren eller se, om denne afstand kan justeres, hvis det er tilfældet. {Fundet på etsy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar