Tv-stativ Vs vægmonteret. Hvilken er den bedste for dig?

Nogle foretrækker det sædvanlige tv-stativ eller underholdningsenhed. Andre vil hellere have deres tv simpelthen monteret på væggen. Begge muligheder lyder godt i teorien, men hvilken man vil sige er bedst for dig i særdeleshed. For at afgøre, analyser du hver type.

TV stativ egenskaber.

Hvad der er særligt godt om et tv-stativ er, at det også tilbyder opbevaring. Uanset design skal det indeholde mindst en hylde, og det kan være meget praktisk, især hvis du har ting som din dvd-afspiller, Xbox eller andre gadgets, der skal opbevares i dette område.

Tv-stativet / mediekabinet giver dig mulighed for at skjule din elektroniske bag lukkede døre, og det bliver en del af værelsetets indretning. Det kan være det stykke, der får rummet til at føle sig komplet.

Ikke alle tv-stativdesigner optager gulvplads. Denne er f.eks. Monteret på væggen, og selv om den er temmelig massiv, ser det ikke ud til at få rummet til at føle sig mindre.

MoreINSPIRATION
  • 20 måder at indarbejde vægmonterede fjernsyn og hylder ind i din indretning
  • Smukt interiør med vægmonterede tv
  • Vægmonterede akvarier - En anden type brændpunkt

I soveværelset kan kommode bruges som tv-stativ, og dette er meget praktisk. Du behøver ikke et ekstra møbel kun for det.

Vægmonterede tv'er.

Selvom du beslutter dig for at montere dit tv på væggen, har du chancerne for en hylde eller en konsol til din ekstra elektronik. På en måde er det det samme som at have et tv-stativ undtagen det faktum, at tv'et ikke rent faktisk sidder på noget.

Den største fordel, der kommer med vægmonterede tv'er, er at du kan justere og vælge den nøjagtige højde, hvor fjernsynet er placeret. Sørg for at vælge det optimale sted. Du er også fri til at placere fjernsynet, hvor du vil, så længe der er en væg til at understøtte det.

Vægmonterede fjernsyn kan se rigtig interessant ud, hvis de f.eks. Har en usædvanlig baggrund som en mur. Kontrasten gør både tv'et og væggen skiller sig ud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar