10 trin, du skal følge, når du vælger en indretningsdesigner

At vælge en indretningsarkitekt til at ombygge hele dit hjem eller en del af det er en vanskelig opgave. Som kunde og modtager vil du have alt til at være perfekt. Når alt kommer til alt bliver du nødt til at leve i lang tid med resultaterne, så der er ikke plads til fejl. Når det er sagt, er det op til dig at finde den rigtige person eller virksomhed til jobbet, og for at gøre det skal en række trin følges.

Trin 1: Identificer din stil

Før du selv begynder at interviewe indretningsarkitekter, skal du vide, hvad din stil er. Tag dig tid til at tjekke nogle hjemmesider, der kan hjælpe, hvis du er lidt uklar på detaljerne. Det er vigtigt at kende din personlige stil, så du kan ansætte den rigtige person til jobbet. Mange designere har deres signaturstil, selvom de virkelig gode skal kunne tilpasse sig dine egne præferencer.

Trin to: Tag et kig på nogle porteføljer

Lad os antage, at du ved, hvad du leder efter, og du har identificeret nogle designere, der passer til din stil. Prøv at finde ud af mere om dem og kigge på deres porteføljer. Se, hvad de har skabt, og prøv at forestille dig, at du bor i disse rum.

Trin tre: Indstil et budget

Det er meget vigtigt at kende dit budget, inden du starter ombygningen. Nogle designere opkræver et fast gebyr for deres ydelser, andre opkræver en timesats. Dette kan også være en faktor, der hjælper dig med at vælge mellem flere kandidater og for at indsnævre dine valg.

Trin fire: mød med designere

Når du har indsnævret dine valg til blot nogle få navne, er det tid til at møde ansigt til ansigt. De fleste designere opkræver ikke for disse sessioner, men det ville være godt at spørge om det via telefonen, bare i tilfælde.

Trin fem: stille mange spørgsmål

MoreINSPIRATION
  • Sådan finder du den rigtige interiørdesigner til dig og dit hjem
  • De vigtige trin, når du arbejder med en hjemmebeskytter
  • Hvordan man fortæller forskellen mellem en indretningsarkitekt og en indretningsarkitekt

I løbet af denne mødesession spørg en masse af dig selv om kunder, du kan kontakte for henvisninger, erfaringer, kvalifikationer, de tjenester, som designeren vil give, omkostningerne, projektets varighed og alt andet du kan tænke på. Tænk på detaljer og læg alt på papir, så du ikke glemmer noget.

Trin seks: har et åbent sind

Det er meget sjældent for en klient at elske alt om en designer. Selvom dine stilarter er omtrent det samme, kan du ikke klikke, når det kommer til visse detaljer. Hold et åbent sind og afskedig ikke designerens forslag uden at give ideen en chance. Men sørg for at han eller hun ikke forsøger at tvinge dig til at følge disse forslag, bare fordi det er enklere og mere komfortabelt på den måde.

Trin syv: Sammenlign noter

Efter at have mødt med alle designerne på din liste skal du sammenligne noter. Sammenlign de estimater, de har givet dig, og lav en liste over fordele og ulemper. Husk på at gå med billigere indstilling er ikke altid det bedste valg.

Trin otte: underskrive en kontrakt

Når du har valgt, hvem du vil arbejde med, skal du ringe og lade designeren vide om dit valg. Før arbejdet er færdigt, og inden du betaler noget, skal du sørge for at underskrive en kontrast. Det skal angive ansvar, tidslinje, budgetgrænser og alle vigtige aspekter.

Trin ni: lav en plan

Nu hvor du er en del af et hold, kan du sammensætte en angrebsplan. Hvor vil du starte fra? Hvis flere værelser skal redesignes, skal du være praktisk om det. Hvad er de materialer, du skal købe i første fase? Vælg dem med hjælp fra din designer. Hvad er de stykker, du gerne vil beholde? Måske har du en gammel stol eller et bord, du gerne vil medtage i designet. Plus flere andre detaljer.

Trin ti: Rediger din tidsplan

Afhængigt af din eksisterende arbejdsplan og den plan du har valgt sammen med din designer, skal du tilpasse din livsstil og tidsplan, hvis du skal være hjemme for bestemte dele af projekterne mv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar