Sådan vælges kommercielle barstole og stole

At vælge stole eller afføring til en hel bar er ikke det samme som at købe et par til dit køkken eller kælder. Du skal tænke stort og tage højde for et helt nyt udvalg af elementer og detaljer. For eksempel:

Hvor mange skal du bruge?

Først skal du måle rummet og derefter regne ud, hvor mange tabeller eller barer du kan passe ind der. Derefter beregne, hvordan få stole, du har brug for. Køb altid ekstramateriale. Husk også på, at folk har brug for deres privatliv og plads til at bevæge sig, så tag det i betragtning, når du måler rummet.

Vælg en model.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan og hvorfor at vælge tæller højde afføring
  • Vælg køkken barstole sving
  • Sådan vælger du den rigtige lampeskærm

Selvom du er kommet op med et tal, tror du ikke, at tingene ikke kan ændre sig. Du skal også vælge en model / design til stole / afføring. Derefter måles modellen igen og beregne, hvor mange der passer ind i rummet og rundt om bordene. Normalt varierer antallet.

Vælg en stil.

Afhængigt af hvilken type rum du planlægger at dekorere, skal du også beslutte dig for en stil. Normalt bruges lædersæder i lounger, og højstoler eller barstole anvendes i pubber. Dette afhænger også af den stil du har valgt til indretningen.

Genbrug hvad du kan.

Lad os sige, at du beslutter at ombygge en bar. Der er ingen grund til at ændre det specifikke af stedet, medmindre den oprindelige var virkelig dårlig. Så genbruge de stole og afføring du allerede har, og måske tilføje nogle nye. Du kan skabe et eklektisk design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar