Hvordan man vælger møbler til soveværelset

Mens det er rigtigt, at soveværelset skal være enkelt, fredfyldt og afslappende, betyder det ikke, at det skal kigge ud. Ligegyldigt hvor omhyggeligt og godt du vælger soveværelsesmøbler og tilbehør, vil de begynde at se kedeligt på et tidspunkt. Så er det tid til et DIY projekt.

Dresser makeover.

Giv din almindelige gamle kommode en makeover og få det til at se smukke og friske igen. Dette er et projekt, der bruger kridtmaling. Sådan gør du det: Først tør du ned på kommode for at fjerne snavs eller klæbrig rester. Påfør derefter det første lag maling. Lad det tørre i mindst 30 minutter og påfør derefter et andet lag. Lad det tørre og til sidst anvende voks. {Fundet på createcrafts}.

Laminat og finérmøbel makeover.

Hvis du vil male laminat eller finer, så skal du være ekstra forsigtig, fordi et forkert trin kan betyde, at maling vil ridse lige ud. Først skal du fjerne hardware og let sand ned over overfladen. Tør ned det stykke, du planlægger at male, og anvend derefter 2 lag primer. Lad primeren tørre i 7 dage før lakken påføres. Derefter let sand ned primeren, tørre den og sprøjt malingen. Påfør 3 lag og lad det tørre i nogle få dage. Derefter forsegle det. {Fundet på honningbarnet}.

En komplet makeover.

MoreINSPIRATION
  • Enkle og billige boligforbedringsprojekter
  • Kunstnerisk dresser makeover
  • 10 Forbedringsprojekter, der øger værdien af ​​dit hjem

Hvis du vil have soveværelset til at se frisk og nyt igen, har du brug for mere end blot et lag maling på din gamle kommode. Tag f.eks. Dette soveværelse. Der blev foretaget mange ændringer. Tapetet bag hovedgavlen fik dette dejlige træmønster, der blev malet med en stencil, vinduerne fik nye linnedgardiner og sidebordet blev erstattet med en bogreol, der giver mere opbevaringsplads. {Found on centsationalgirl}.

DIY seng.

Så snart du erstatter sengen med en ny, ser hele værelset anderledes ud. Men ikke bare antage, at du bliver nødt til at købe en ny seng. Du kunne lave en selv ved hjælp af træpaller. Kom med et design, stab dem, male dem, hvis du vil og sikre dem sammen. Du kan endda have indbyggede natbord.

DIY hovedgærde.

Du kan også lave dit eget hovedgærde. Hvis du vil have noget med en rustik touch, så brug genvundet træ. Sæt træet, klipp stykkerne i størrelse og brug skruer til at sætte hele sagen sammen. Det er faktisk rigtig nemt. {Fundet på jennyhighsmith}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar