Sådan vælger du møbler, der passer til dit lille hjem

Du elsker din nye lejlighed eller lille bolig, men du er hurtigt klar over, at dine møbler fra dit sidste hjem er for store til denne hyggelige nye bolig. Uanset om problemet er dit lille hjem, har du ikke plads nok, eller at dine gamle møbler bruger hele rummet, hvorvidt du bliver nødt til at vælge nye siddepladser og borde, der passer komfortabelt og vil stadig byde gæster velkommen. Hvis du køber møbler udfordrer dig, her er et par tips, der vil hjælpe. Før du køber stykker, der ikke passer, skal du se på disse ideer som vejledning.

Mål og måle igen:

Uanset farve, mønster eller stil på dine møbler, hvis dit stykke er for stort, bliver det katastrofalt, når det kommer til dit lille hjem. Før du tager købsbeslutninger, gå gennem dit hjem og tegne dimensionerne på hvert værelse og giv plads til at gå komfortabelt rundt om møbler. Overvej kun møbler, der er væsentlige, hvis du udfylder dit interiør med for mange varer, vil det have samme effekt som at købe møbler i overstørrelse. Brug disse dimensioner, når du vælger møbler online eller hos din favoritmøbelbutik.

Benyt indbyggede og dobbelte funktionsområder:

Hvis du har ledige skabe eller nicher inde i din spisestue, overvej at bygge et kontor i et skab eller et vinduesæde inde i et vindues niche. Indbyggede løsninger er perfekte, fordi de reducerer behovet for at købe møbler, og de bruger eksisterende rum i stedet for at spilde på et omfangsrig møbel. Et skabsbord kan gøre det muligt for dig at bygge reoler og en bordplade direkte på væggen og spare plads på flere måder. En spisestue, der anvender banquette siddepladser eller en vinduesplads vil reducere behovet for mange spisestue stole og i sin tur vil spare værdifuld plads.

MoreINSPIRATION
  • Sådan vælger du belysningsarmaturerne til dit hjem - en værelse-til-værelse-guide
  • Sådan vælger du den rigtige farveordning for et værelse
  • Syv skal have møbler i hvert hjem

Hold indretning visuelt lys:

Når du har valgt møbler, der passer fysisk ind i dit rum, skal du overveje polstring og farve. Lysere farver er visuelt mere tilgivende i små rum og giver øjet mulighed for at skumme hele rummet for en rummelig følelse. Mørkefarvede sofaer og mørke træmøbler i et lille hjem kan sluge rummet og igen gøre dit værelse trængt og uninviting. Mens nogle få mørke stykker vil fungere, så prøv at huske denne regel. Hvis dit værelse har en naturlig lyskilde, vil mørkere møbler arbejde bedre end et lukket rum, der er mørkt og kedeligt.

Valg af møbler til dit lille hjem blev lige lidt lettere med disse nyttige ideer. Først måler du dit nuværende rum, og før du bliver forelsket i vintagemøbler på dit lokale loppemarked, skal du bære et målebånd med dig! Når du er kommet hjem, overvej indbyggede og gør det selv projekter, der udnytter skjulte nicher i dit interiør. Endelig skal du sørge for, at dine møbler er visuelt lyse og luftige for at give hele dit lille hjem en hyggelig følelse af at du vil elske at underholde og leve i i årevis ind i fremtiden.

Fotokilder: 1, 2, 3, 4, & 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar